Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oslabljeni na Poljudu

Šok na šok za Contea: Nakon Verrattija otpao i Daniele de Rossi!

Antonio Conte
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
11.06.2015.
u 14:29

"Marco Verratti je jutros napustio Coverciano. Nakon nekoliko pregleda naših liječnika, odlučeno je da se nogometaš PSG-a vrati u svoj klub"

U petak nas na Poljudu očekuje važna kvalifikacijska utakmica između Hrvatske i Italije. Igra se pred praznim tribinama zbog Uefine kazne, a osim što su im mnogi igrači umorni nakon naporne sezone, izbornici imaju problema sa sastavima. Naime, Niko Kovač za tu utakmicu neće moći računati na važnu kariku - Luku Modrića, baš kao i na suspendiranog Ćorluku i ozlijeđene Lovrena i Tina Jedvaja.

No, ni Antonio Conte nema bajnu situaciju. Još ranije otpali Domenico Criscito, Andrea Poli, Simone Zaza i Andrea Barzagli, a danas je doživio još dva šoka. Prvo je definitivno otpao veznjak PSG-a Marco Verratti. Danima se nazirao takav scenarija, ali Conte i navijači Italije ipak su se nadali da će im taj važan igrač biti spreman, no nisu im se ispunile želje.

"Marco Verratti je jutros napustio Coverciano. Nakon nekoliko pregleda naših liječnika, odlučeno je da se nogometaš PSG-a vrati u svoj klub", priopćili su Talijani koji danas putuju u Split, a na jutarnjem treningu azzurra ozlijedio se i defenzivac Rome Daniele de Rossi te je i on otpao iz svih kombinacija za dvoboj na Poljudu.

Nakon pet kola Hrvatska je vodeća u skupini, ima 13 bodova, dva više od Italije. Na trećem mjestu je Norveška s devet bodova, Bugarska ima pet, Azerbajdžan tri, a Malta jedan bod.

>>Mandžukić propustio trening zbog ozljede mišića, Jedvaj ne igra protiv Italije

>>Kovačeve velike brige: Kockasti će na azzure izmučeni i ozlijeđeni!

Komentara 4

HA
hajduk1966
15:25 11.06.2015.

Kladim se na Hrvatsku ,dobra kvota a pobjeda sigurna

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:48 11.06.2015.

Melinda jel puštaš bradu ?

ME
melinda
16:14 11.06.2015.

Pa i mi smo oslabljeni zbog Simunica provokatora i izdajnika koji je na neciji nagovor iz Australije urlikao u mikrofon i pozivao na mrznju i velicanje zla.Mislim da je on sebi obezbjedio lagodan zivot tim potezom koji je dobro unovcio jer nasima neprijateljima odgovara da nas svijet smatra nacionalistima i da podrzavamo zlo Jasenovac Gradiska Thompson.I sada mi posteni Hrvati nemozemo pomoci nasoj repki u splitu zbog Simunica i njemu slicnih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije