Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BIJEG

Antonio Conte napustio Inter jer "ne vjeruje" u svoje trenerke mogućnosti

FILE PHOTO: Serie A - Bologna v Inter Milan
JENNIFER LORENZINI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.05.2021.
u 21:20

Talijanu to nije prvi put, bez "neograničenog" proračuna ne snalazi se i za neuspjehe uvijek traži krivce u vodstvu kluba.

Antonio Conte raskinuo je ugovor s novim talijanskim nogometnim prvakom Interom iz Milana samo nekoliko dana nakon završetka sezone u kojoj je s "crno-plavima" osvojio naslov prvaka, prvi za taj klub nakon 11 godina.

Conte je izrazio nezadovoljstvo planom vodstva kluba koje želi smanjiti troškove zbog pandemije koronavirusa.

- FC Internazionale može potvrditi kako smo postigli dogovor s Antoniom Conteom vezan uz okončanje njegova ugovora. Klub mu zahvaljuje na sjajnom poslu kojega je obavio, a koji je kulminirao osvajanjem 19. naslova prvaka. Antonio Conte zauvijek će ostati dio povijesti našeg kluba - objavio je Inter.

Conte, koji je u Inter stigao u ljeto 2019., imao je potpisan ugovor s klubom do 2022.

Kao mogući Conteovi nasljednici spominju se bivši trener Juventusa Massimiliano Allegri i aktualni trener Lazija Simone Inzaghi.

Ključne riječi

Komentara 2

SI
sisavac
08:41 27.05.2021.

odlazi samo zbog toga što mu ugovor to dozvoljava, i što ga u interu ne čeka više veliki novac, jer kinez ima nekih problema doma, pa ne može više bacati tolko novca po italiji. ako dođe u real, čeka ga dementna momčad, momčad koja nije osvojila ništa ove sezone, za iduću nije sposobna platiti boljeg igrača, one koje su kupili bili, nije im zizou dao šansu nikakvu, ono malo je zanemarivo, a proglašeni su odmah promašajem. tipa luke jovića, lik je ok, al šansu dobio nije. inter čekaju teški dani.

Avatar southman
southman
07:37 27.05.2021.

A sad u Real po lovu. Dovesti Mbapea odraditi jednu sezonu pa opet dalje po novu lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije