Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea

Antonio Conte poslao Diegu Costi SMS poruku: Ne trebam te više!

Diego Costa
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.06.2017.
u 11:21

Sljedeće godine igra se Svjetsko prvenstvo i ne mogu dozvoliti da ne igram tri ili četiri mjeseca - dodao je Costa, koji je ove sezone za Chelsea zabio 22 pogotka te imao osam asistencija

Diego Costa broji posljednje dane u Chelseaju. Naime, menadžer Antonio Conte mobitelom mu je poslao poruku u kojoj je pisalo kako više nije potreban.

- Conte mi je poslao SMS poruku. Očigledno nisam imao dobru sezonu kada mi je napisao kako me više ne treba. Moram potražiti novi klub - rekao je Costa.

Španjolac je izjavio kako je Atletico jedini klub za koji bi još mogao igrati, ali problem je što Madriđani ne smiju dovoditi igrače do 1. siječnja.

- Sljedeće godine igra se Svjetsko prvenstvo i ne mogu dozvoliti da ne igram tri ili četiri mjeseca - dodao je Costa, koji je ove sezone za Chelsea zabio 22 pogotka te imao osam asistencija.

Španjolskog napadača već mjesecima prati kineski Tianjin Quanjian. Kinezi su za Diega Costu spremni platiti veliki iznos.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije