Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE GA PRODATI

Anthony Martial zasad ostaje u Manchester Unitedu

Anthony Martial
Reuters/PIXSELL
27.12.2021.
u 08:50

Martial je ove sezone samo dvije utakmice bio u početnoj postavi i njegov menadžer je kazao da želi otići kako bi imao veću igračku minutažu.

Iako je napadač Manchester Uniteda Anthony Martial zatražio da napusti klub zasad još nema ponuda za njega, a i United bi ga zadržao ako momčad pogodi koronavirus i ozljede, izjavio je trener Ralf Rangnick.

 Martial je ove sezone samo dvije utakmice bio u početnoj postavi i njegov menadžer je kazao da želi otići kako bi imao veću igračku minutažu. 

 "U srijedu smo dugo razgovarali i on mi je objasnio da je u Unitedu sedam godina i da osjeća da je sada pravo vrijeme za promjenu i da ode u neki drugi klub. To je donekle razumljivo, ali važno je sagledati situaciju u klubu. Treba uzeti u obzir koronavirus, a imamo i tri natjecanja u kojima još imamo velike ambicije. Zasad nije bilo ponuda za njega i dok je tako ostat će u Unitedu", kazao je Rangnick.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije