Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi napdač uoči derbija

Ante Vukušić: Ja sam špica i na toj poziciji najviše mogu dati klubu

Ante Vukušić
Ivo Čagalj/Pixsell
28.04.2010.
u 11:20

- Samo da mi pobijedimo u subotu pa neka se Dinamo trese u posljednja dva kola - kaže mladi Sinjanin.

Uza Senijada Ibričića, glavni napadački adut Hajduka u idućim utakmicama bit će Ante Vukušić. Osamnaestogodišnji Sinjanin proljetos igra kao navijen, jedan je od najboljih Hajdukovih igrača.

Već smo im pokazali

– Gostovanja u Zagrebu kod Dinama i u Šibeniku doživljavam kako nekakav paket utakmica. U završnici sezone dva najteža dvoboja. Imamo dva cilja. U igri protiv Dinama učinit ćemo sve da plavima ne omogućimo da proslave naslov. Bilo bi lijepo pobijediti, pa neka se barem Dinamo trese u posljednja dva kola. Ove smo sezone pokazali da se znamo nositi s Dinamom – kazao je Vukušić.

A uzvrat finala kupa?

– Svi smo svjesni da će biti teško, ali smo isto tako svjesni da u Poljud pet godina nije došao trofej. Vjerujem da ćemo zadržati prednost i osvojiti Rabuzinovo “Sunce” – rekao je Vukušić.

U seriji pobjeda Poklepović je Vukušića držao na desnom boku, čak je u jednoj utakmici dio dvoboja igrao na mjestu braniča.

– Poštujem trenerove zamisli i uvijek ću ih poštovati. Ali, svjestan sam da to nije moja pozicija, ja sam špica i kao takav mogu najviše pomoći momčadi. Da budem iskren, ni ja nisam zadovoljan svojim igrama – otvoreno kaže mladi napadač koji privlači skromnošću i osmijehom.

Pripreme u Marbelli

Hajduk je proljetos u odličnoj formi, Vukušić i suigrači samo su jednom pobijeđeni.

– Tajna je u odlično obavljenim pripremama u Marbelli. Reja je sve odlično složio, a Poklepović je nastavio u istom ritmu i rezultati nisu mogli izostati. Tek sada žalimo za bodovima izgubljenima u jesenskom dijelu sezone. Pali smo u onim malim utakmicama, u kojima nismo smjeli prosipati bodove – rekao je Vukušić.

Nije propustio spomenuti oduševljenje nastupom Ivice Olića.

– To je bio nastup iz snova. Olić je svima pokazao što se može napraviti upornim radom, pravi je putokaz za mlade igrače. Sjećam se, još dok sam bio klinac, kako su mnogi ismijavali Olića. A on im je sada svima pokazao – zaključio je Vukušić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije