Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI S LAZIJEM

Ante Rebić se nameće izborniku Daliću: U pobjedi Milana asistirao za dva gola!

ITA, Serie A, AC Milan vs Cagliari Calcio
EXPA/PIXSELL
12.09.2021.
u 20:31

Milan se na vrhu ljestvice izjednačio s Napolijem, koji je u subotu svladao Juventus, oba sastava imaju po maksimalnih devet bodova.

U derbiju 3. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je kao domaćin svladao Lazio 2:0 (1:0), a asistent za oba gola bio je bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Rebić je u 45. minuti odigrao dupli pas sa strijelcem Rafaelom Leaom koji je nakon proigravanja hrvatskog napadača poentirao neometan sa 10-ak metara.

U 66. minuti Tonali je dugom loptom izbacio Rebića na lijevom krilu, ovaj je projurio do kaznenog prostora, a zatim uputio oštru prizemnu loptu u peterac ravno u trk Ibrahimoviću koji je s dva metra zakucao loptu za konačnih 2:0.

Rebić je odigrao čitavu utakmicu za Milan, dok je veznjak Toma Bašić debitirao za Lazio, u koji je nedavno stigao iz Bordeauxa, ušavši u igru u 74. minuti.

Milan se na vrhu ljestvice izjednačio s Napolijem, koji je u subotu svladao Juventus, oba sastava imaju po maksimalnih devet bodova, dva više od Intera i Udinesea, dok je Lazio šesti sa šest bodova.

>>> Stručnjaci za Večernji TV o statusu Ante Rebića

 

Komentara 15

Avatar Vakserčina
Vakserčina
21:07 12.09.2021.

Neka njega što dalje od reprezentacije.

XA
xaron
20:55 12.09.2021.

Da imao je dvije asistencije i to je bilo sve od njega. Nedovoljno za reprezentaciju, jer mi trebamo špic igrača.

Avatar joshan
joshan
22:16 12.09.2021.

on je za HR,svoje odigrao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije