Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FREDI BOBIĆ:

Ante Rebić napušta Frankfurt!? Sportski direktor poručio: Ne možemo ništa učiniti

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
23.05.2019.
u 16:38

Eintracht je sezona okončao na sedmom mjestu s 54 boda, što je 24 manje od prvaka Bayerna. U polufinalu Europske lige eliminirao ga je Chelsea

Njemački nogometni prvoligaš Eintracht Frankfurt mogao bi ovo ljeto izgubiti napadački trojac Antu Rebića, Luku Jovića i Sebastiena Hallera, rekao je u četvrtak njegov sportski direktor Fredi Bobić.

"Zbog financijskih razloga nemamo potrebu prodati niti jednoga od njih. No, može se dogoditi bilo kakva stvar. Čak i da ih izgubimo svu trojicu", rekao je Bobić za njemačke novine Bild.

"Čopor bizona", kako je taj trio nazvao Eintrachtov trener Adi Hutter, zabio je 41 jedan gol u njemačkom prvenstvu protekle sezone. To je više od dvije trećine svih pogodaka koje je zabio Eintracht.

Rebića (9 golova), Hallera (15) i Jovića (17) gledaju najbolji europski klubovi, a najviše se nagađa o eventualnom odlasku Jovića u Real Madrid. Eintracht traži minimalno 60 milijuna eura za 21-godišnjeg Srbina,a taj bi novac njemački klub iskoristio za kupnju novih igrača.

"Potrebno je živjeti s time, to može poslužiti za nastavak ulaganja u budućnost", izjavio je Bobić. "Svi navijači to moraju razumjeti. Ponekad se ne može ništa učiniti oko tih transfera", dodao je.

Eintracht je sezona okončao na sedmom mjestu s 54 boda, što je 24 manje od prvaka Bayerna. U polufinalu Europske lige eliminirao ga je Chelsea.

Haller ima ugovor do ljeta 2021. godine, Rebić do ljeta 2022., a Jović do ljeta 2023. godine.

Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši u galeriji na vrhu teksta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije