Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE NAZOR
Povratak na članak

Nisam PlayStation trener, ova igra je zasluga igrača

'Hvala sjajnim navijačima koji su uz nas bili i u Zagrebu, protiv Cedevite. Pobijedili smo tada euroligaša, a evo sada i Olimpiju koja igra Eurokup, što govori da smo na pravom putu.'

Komentari 2

ZE
zeczec
06:18 03.11.2015.

drazen petrovic je rekao ''Za mladog igrača nema ništa opasnije od sjedenja na klupi. Uvijek sam provodio daleko više vremena u igri nego na klupi. To je sretna strana moje karijere. Nikakav trening ne može nadomjestiti ono što se stekne stalnim igranjem.'' sta bi on danas sa hrvatskim trenerima? lovre basic, lovro mazalin, nik slavica, ivica zubac, marineli. hrvatski biseri koji nestaju.

VL
SV
svitilnik
19:24 03.11.2015.

Ma kakva prokleta ABA liga. Ma zamislite tu bezobraština u nekima hrvatskima klubovima. Nakon svega oni bi se igrali Jugoslavije. Ta liga uništava sve dobro u hrvatskoj košarci a neki ljudi u Hrvatskoj to svjesno čine. To sve treba prognati iz hrvatskoga sporta. Hrvatska ima svoju A1 ili 1. hrvatsku ligu i svi hrvatski klubovi je moraju igrati od prvoga kola. Ako neće treba ih izbaciti iz Hrvatskoga košarkaškoga saveza i naravno kazniti za sve zlo što su učinili hrvatskoj košarci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.