Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAZOR UOČI ZVEZDE

Naši su veterani mladog Karla Uljarevića sjajno primili

Ante Nazor
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
11.12.2017.
u 07:00

- Posljednje dvije pobjede zvezdaši su izborili rutinski, s onoliko snage koliko im je trebalo u igri protiv Igokee i Zadra. No, neke prijašnje utakmice i porazi od Budućnosti i Cedevite pokazali su i njihovu ranjivost - ističe Cibonin trener Ante Nazor.

Psihički osnaženi s dvije uzastopne pobjede u Euroligi, od kojih posebnu vrijednost ima ona gostujuća kod Reala, košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju kod Cibone. Dolaskom novog trenera Ante Nazora živnula je i momčad hrvatskog doprvaka. Uostalom, tko sa stopostotnom sigurnošću može reći da se večeras (18 sati) u Draženovu domu ne može dogoditi iznenađenje. Bilo bi to prvorazredno iznenađenje jer srpski euroligaš ima barem četiri puta skuplju momčad od svoga zagrebačkog domaćina.

- Posljednje dvije pobjede zvezdaši su izborili rutinski, s onoliko snage koliko im je trebalo u igri protiv Igokee i Zadra. No, neke prijašnje utakmice i porazi od Budućnosti i Cedevite pokazali su i njihovu ranjivost. Pokažemo li sportsku bezobraštinu, vjeru u ono što radimo i budemo li koncentrirani, uvjeren sam da možemo doći u priliku da iznenadimo - ističe Cibonin trener Ante Nazor.

Ključni segment njegove strategije bit će kako ukrotiti Zvezdina vrsnog američkog razigravača Rochestiea?

- Moramo ga odvojiti od momčadi, natjerati ga na veći intenzitet rada u kojem se neće osjećati ugodno. A baš to uspjelo nam je u Baru. Mornarovi Amerikanci Needham i Raley-Ross pokazali su individualnu moć, no kada je utakmica ušla u završnicu, pod našim pritiskom i intenzitetom te moći više nije bilo. Primarna nam je zadaća da zaštitimo naš obruč, ne smijemo dopustiti lake koševe iz reketa.

U Baru se iskazao i 19-godišnji razigravač Karlo Uljarević, momak koji igra na najdeficitarnijoj poziciji hrvatske košarke.

- Bude li Karlo prihvaćao sugestije i koristio svaku priliku koja mu se pruži, bude li težio napretku i na svakom treningu, sigurno će biti dobar igrač. Naši najstariji igrači Rozić, Tomas i Žorić prihvatili su ga jako dobro. A to je velika stvar, to mladom igraču daje samopouzdanje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije