Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Kulušić:

Turci i nisu pretjerano zadovoljni, ova skupina za njih nije jednostavna

Turska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.12.2015.
u 18:01

'Mnogo sam razgovarao s ljudima iz nogometa, Turci su još pod dojmom načina na koji su se uopće kvalificirali na Europsko prvenstvo.'

Hrvatska će se na Europskom prvenstvu naći u prilično zahtjevnoj skupini, izabranici Ante Čačića u Francuskoj će zaigrati protiv Turske, Češke i Španjolske. Baš o tom prvom dvoboju s Turskom mogle bi ovisi ambicije naših nogometaša. Hrvatska i Turska u posljednjih su se sedam godina susrele čak tri puta, no opet ova je reprezentacija i za nas - velika nepoznanica.

Jedan od stručnjaka za turski nogomet svakako je Ante Kulušić. Zahvalni branič koji je još 2009. godine nogometni put započeo u toj europsko-azijskoj državi. Ante Kulušić u međuvremenu je branio boje Hacettepea, Genclerbirligija (bio i kapetan momčadi), Balikesirspora, dok je danas ponovo u Genclerbirligiju. Nekadašnji igrač hrvatske reprezentacije do 21 godine samo za Goal nogometnim zaljubljenicima predstavlja - Tursku:

"Evo, mnogo sam razgovarao s ljudima iz nogometa, Turci su još pod dojmom načina na koji su se uopće kvalificirali na Europsko prvenstvo. Oni su u posljednjoj minuti kvalifikacija svladali Island, pa se kao najbolje trećeplasirana reprezentacija zaputili u Francusku. Taj je plasman za njih velik uspjeh, cijela se nogometna Turska opet ujedinila" priča za Goal.com Ante Kulušić, pa nastavlja:

"Što se tiče samoga ždrijeba Turci i nisu pretjerano zadovoljni, ova skupina za njih nije jednostavna. Čini mi se kako bi po kvaliteti reprezentacija oni mogli ovdje biti i najslabiji, no njih svaki puta na velikom natjecanju nosi veliki fanatizam zbog kojeg igraju i znad svojih realnih mogućnosti. Ali, na Euru nema slabih skupina."

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Fatiha Terima dobro poznajemo, nije nam ostao u baš lijepom sjećanju

Komentara 11

BU
Bubra
22:44 14.12.2015.

janezu ja cu na ovom nadolazecem prvenstvu navijat za nase Susjede slovence. .koji su u grupi sa tacikistanom tunguzijom i maltom a prvenstvo ce se odrzati na bledskom jezeru.

Avatar Abcda
Abcda
23:05 14.12.2015.

Nisu pretjerano zadovoljni , a ? Ma Turci vec sad znaju da su out .

DU
Deleted user
06:04 15.12.2015.

Haha ipak će srbi imati prestavnika.. Tursku pa to su im djedovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije