Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIPS ŽELI JOŠ POSTOLJA

Ante Kostelić: Osvajat ćemo mi i ubuduće medalje

Ivica Ante Kostelić
Dražen Brajdić/Večernji list
01.03.2010.
u 08:48

- Svakako ćemo osvojiti jednu medalju u Sočiju, ne znamo koju jer će Ivica tada biti četiri godine stariji - najavio je tata Kostelić sljedeće ZOI.

Šest sati nakon što mu je sin osvojio devetu obiteljsku olimpijsku medalju, treću vlastitu, Ante Kostelić visoko je podignuo čašu pjenušca.

– Za sve naše prošle i buduće pobjede!

Najavio je tako Gips i ono u što vjeruje da će se dogoditi u ruskom Sočiju 2014.

– U Sočiju se može osvojiti medalja. Svakako ćemo osvojiti jednu medalju, ne znamo koju jer će Ivica tada biti četiri godine stariji. Ne znam baš bi li ovako mogao voziti slalom sa 34 godine, no možda je kod Ivice i to moguće. Bode Miller je dvije godine stariji od Ivice i on vjerojatno neće u Soči – govorio je Ante u ciljnoj ravnini radujući se miru koji je Ivica dobio.

Pitali smo ga hoće li u ostatku ove sezone voziti bez imperativa visokog plasmana.

– Ne, ni govora. Težit ćemo što boljem rezultatu. U skijanju nije kao u tenisu, gdje možeš izgubiti renking, ali gdje god da opet zaigraš, teren je za sve isti. U skijanju ti startni brojevi određuju kvalitetu terena na kojem igraš.

Komentara 2

QW
qwe
12:59 01.03.2010.

Gips, trebao je za tvoj silni trud i žrtvu osvojiti bar jednu zlatnu. Slutim da u duši žališ što Ivica nema Janičino srce, jer zna kao i ona, ali....

OB
-obrisani-
20:28 01.03.2010.

Bravo Kostelići! Bravo tata Gips, genije Alpskog skijanja! Gdje su sada oni nadri novinari, koji su kritizirali i omalovažavali njegov način treniranja svoje djece?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije