Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SNAGE ZA JOŠ JEDAN POVRATAK
Povratak na članak

Ante Kostelić: Ivicu bi spasila operacija, ali on to više ne želi

- Ivica ne može izdržati do sljedeći Olimpijskih igara. Mogao bi jedino ako bi otišao na operaciju, no on to više ne želi - ističe Ante Kostelić

Komentari 12

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:51 05.01.2017.

Gips jedan pogled na Erin i meni se više ne skija

VL
Avatar germanikus
germanikus
21:19 06.01.2017.

Kad pogledam Ivicu i sjeti se da ima više pobjeda i globusa(a Veliki globus je za Slovence nedostižan san) nego svi Slovenci zajedno onda razumijem da ne želi prestati!

VL
CR
crodijaspora
22:40 05.01.2017.

Gips hvala na svemu ali došlo je vrijeme za povlačenje.

VL
LI
liliZG
11:04 10.01.2017.

Vrijeme je da Kostelići svo svoje znanje i volju premjeste na naše nove snage i postanu najbolji treneri u povijesti hrv. skijanja, to nam je ionako jedni spas.. kolko vidim , imamo talente ali se s njima ne radi dovoljno

VL
AD
adrad
08:50 06.01.2017.

Treba naći mlade gladijatore. Ivica je dao sve što je mogao i osvojio sve vrhove skijaškog sporta. Pustite ga u zasluženu mirovinu. Ivica će jošpuno toga napraviti za hrvatski sport. A Gipsu treba regrutirati mlade koji će htjeti i čiji roditelji će pristati na taj gladijatorski život.

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:22 06.01.2017.

lik koji je uspio uništiti zdravlje dvoje ljudi... bravo!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.