Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Čačić:

'Rezultat je realan, a nismo se snašli kad su Mađari postali agresivni'

Ante Čačić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
26.03.2016.
u 21:04

Izbornik je naglasio kako je Mađarska pokazala da je s pravom sudionik završnice Europskog prvenstva.

Hrvatska je remijem s Mađarskom (1:1) završila pripremni tjedan, a izbornik Ante Čačić kazao je kako je utakmica bila poput natjecateljske i bez puno sličnosti s prijateljskim susretima. 

- No, to je zapravo dobro. U prvom je poluvremenu Hrvatska bila bolja, sve je napravila što je trebala prema naprijed, i vrlo sam zadovoljan njime, a u drugom je poluvremenu slika bila drugačija. Mađarska je igrala agresivnije, na granici kartona, i u takvoj igri nismo bili dovoljno dobri, nismo kontrolirali loptu. Rezultat je na kraju realan - kazao je Čačić i dodao:

- Napravit ćemo dobru analizu i vidjeti gdje ćemo biti bolji. Jasno je da nismo bili dovoljno agresivni u sredini i da smo napravili previše individualnih pogrešaka, ali ima razloga zašto je tome tako. Igrači su imali brojne marketinške obveze, a susret s Izraelom na teškom terenu bio je zahtjevan i nedostajalo je svježine.

Izbornik je još naglasio kako je Mađarska pokazala da je s pravom sudionik završnice Europskog prvenstva. Potom se osvrnuo na predstojeće razdoblje uoči odlaska u Francusku.

- Do Eura ima još dva mjeseca i treba vidjeti s kojim će igračima reprezentacije tamo otići. Naši igrači igraju i europske kupove i teško je bilo što definirati u ovom trenutku. Ipak, ovi su dvoboji poslužili za dobivanje informacija što koji igrači mogu u onim utakmicama koje nas čekaju u Francuskoj - zaključio je Čačić.

>>Čačić prvi puta bez pobjede: Hrvatska protiv Mađarske pokazala dva lica

>>Halilović ostao na klupi u Budimpešti: Ma, nemojte me ništa pitati...

Komentara 18

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:40 26.03.2016.

da smo drugo poluvrijeme odigrali kao prvo i zabili drugi gol već bi osvojili evropsko i bili najbolji na svijetu ... malo više realnosti .... vidjelo se da u duelima nismo jaki i čuvamo noge

LI
list68
08:44 27.03.2016.

Već se prije vidjelo, ne djelujemo više kao ekipa. Čačić je samo Mamićev "lakrdijaš", a na terenu imamo i "provokatore"-Čorluka i Manđukić. Oni vrijeđaju ostale igrače, a pogotovo, one koji dođu kao novi.

DU
Deleted user
22:24 26.03.2016.

Želimo rušiti Španjolsku, a "nismo se snašli kada su nas stisnuli" protiv Mađara :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije