Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripreme za Euro

Čačić objavio popis i iznenadio: Bez Modrića i Kovačića na Ruse

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
26.10.2015.
u 17:53

– Luka je u stalnom ritmu, imao je određenih problema s ozljedama i odlučio sam se u toj utakmici dati veću minutažu drugim igračima sredine terena

Hrvatska nogometna reprezentacija dogovorila je prvu prijateljsku utakmicu pod vodstvom Ante Čačića. 17. studenog naši će u Krasnodaru odmjeriti snage s Rusijom, reprezentacijom koja je također izborila plasman na Europsko prvenstvo 2016. godine, a izbornik je danas objavio popis igrača na koje računa.

– Ova utakmica nama je ujedno i početak priprema za Europsko prvenstvo sljedeće godine. Sučelit će se dvije momčadi koje su izborile direktan plasman na Euro, što dovoljno govori o kvaliteti susreta koji će dati dosta odgovora na neka otvorena pitanja – rekao je Ante Čačić.

Čačić je pomalo iznenadio, nova imena su Goran Milović iz Hajduka i Domagoj Antolić iz Dinama koji se vraća među vatrene. Isto tako, treba naglasiti da Mateo Kovačić i Marko Pjaca dolaze na okupljanje, ali će ih se prepustiti Nenadu Gračanu i mladoj reprezentaciji za utakmicu protiv Španjolske, dok Luka Modrić nije pozvan. No, ipak se radi o prijateljskom susretu pa ova iznenađenja ne moraju nužno biti loša već će novom izborniku dati odgovore na pitanja tko može zamijeniti Luku te mogu li novi igrači zadovoljiti kriterijima potrebnim za ovaj rang.

– Luka je u stalnom ritmu, imao je određenih problema s ozljedama i odlučio sam se u toj utakmici dati veću minutažu drugim igračima sredine terena, zaključio je izbornik.

Popis igrača:

Vratari: Danijel Subašić, Lovre Kalinić, Ivan Vargić

Braniči: Darijo Srna, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Danijel Pranjić, Domagoj Vida, Vedran Ćorluka, Marko Lešković, Goran Milović

Vezni igrači: Ivan Rakitić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Domagoj Antolić

Napadači: Ivica Olić, Mario Mandžukić, Nikola Kalinić, Andrej Kramarić

>>Pao je dogovor: Ante Čačić vodi Vatrene u Rusiju

Komentara 40

TH
than
00:06 27.10.2015.

U prijeteljskim utakmicama trebaju se isprobavati novi igraci i kombinacije. Cemu riskirati Luku...

LI
Lik123
19:51 26.10.2015.

Pjaca je pozvan u U21, a prestanite konačno s**t oko Antolića. Čovjek je odigrao profesorski protiv Arsenala i Oylmpiacosa, klubova koje ove ostale HNL "igračine" mogu samo gledat na telki. Zasluženo.

FA
FAAS
07:27 27.10.2015.

ali hajdukovci ne bojkotiraju sta ce reci gazda hajduka torcida .sad im sve valja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije