Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reprezentacija

Izbornik Čačić ipak ide u Kijev, Madrid i Barcelonu

Ante Čačić
Jurica Galoic/PIXSELL
26.09.2015.
u 10:40

Umjesto ozlijeđenog Dejana Lovrena, Čačić je u reprezentaciju pozvao Jozu Šimunovića iz Celtica.

Unatoč osobnoj tragediji (majčina smrt), izbornik naše nogometne reprezentacije, Ante Čačić, ipak nije odustao od puta u Ukrajinu i Španjolsku!

Danas putuje u Kijev, gdje će razgovarati s kapetanom Darijom Srnom i Domagojem Vidom, potom leti u Madrid na sastanak s dokapetanom Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem, a nakon toga će u Barceloni razgovarati s Ivanom Rakitićem. U Zagreb se vraća u utorak, na majčin sprovod, na svoj 62. rođendan...

Umjesto ozlijeđenog Lovrena, Čačić za utakmice s Bugarskom i Maltom pozvao Celticova srednjeg braniča, Jozu Šimunovića.

On je ove sezone odigrao šest utakmica u HNL-u, četiri u kvalifikacijama za Ligu prvaka s Dinamom (obje s Folom i Moldeom), a za Celtic je debitirao u Europa ligi odigravši 90 minuta u remiju 2:2 kod Ajaxa.

>>Evo kako će izgledati Čačićeva Hrvatska

>>Čačić umjesto Lovrena pozvao Šimunovića, Capan iz Lokomotive ide u U-21

Komentara 8

DH
dalibor.hren
11:27 26.09.2015.

Hoće li i u Škotsku popričati sa Jozom - Bozom?

RE
reza
12:42 26.09.2015.

Ljudi pa dosta vise nemate postovanja prema covjeku koji jos nije nista lose jos napravio ni pogrijesio.Preminula mu je majka ali ce ipak na put pa valjda vam to govori o njegovoj predanosti i ljubavi prema hrvatskoj reprezentaciji. Nemate pojma koliko cvrstine i snage treba u ovakvim tuznim trenucima ipak profesionalno raditi posao.Ante svaka cast i nadam se da ce te rezultati uz malo srece pomaziti i da napravis veliki rezultat sa repkom na europskom jer ne sumnjam u plasman.Bio sam malo i ja skeptican ali kad se sve zbroji i oduzme dobar izbor A ovi zli jezici su sugave komunjare koji ne mogu preboliti usljivu yugu. Mars u srboslaviju komunjare jedne i ne dirajte u nasu repku.

Avatar Bekrija
Bekrija
20:31 26.09.2015.

Pesek mali! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije