Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNICI
Povratak na članak

HNS o Štimcu: Premalo i pretužno, više nego jadno

Hrvatski nogometni savez analizirao je učinak trojice bivših izbornika - Igora Štimca, Nike Kovača i Ante Čačića.

Komentari 13

MA
..Marsijanac
16:27 20.10.2017.

Stimcu bi se svaki put kad otvori zvale trebalo ovo staviti pod nos; "subkulture, koje su vrlo malene na tribinama, ponašaju rušilački. Potpomognute medijima, po mojem sudu nehrvatski orijentiranim, huškaju ljude na linč, pozivaju samo na uništavanje i ničim ne pridonose pozitivnoj atmosferi oko reprezentacije". Ovo je valjda jedini put da je rekao istinu.

VL
DU
Deleted user
17:18 20.10.2017.

Najbolje što se Štimcu desilo jest Vuica kada mu je pićem zalila hlaće da "mu ga ohladi". Bio je dobar igrač ali sve poslije toga bolje je ne spominjati.

VL
MV
Mijat vrdoljak
16:40 20.10.2017.

Zašto nitko ne kaže Igor Štimac nije smijenjen nego je sam podnìo ostavku očekujući da bude odbijena pa da ima alibi ako ne uspije u dodatnim kvalifikacijama. Tko bi bio kriv da je ostavka odbijena a mi izgubili od Islanda.

VL
DU
Deleted user
16:46 20.10.2017.

tipicno balkancima..a nigdje ne stoji o odgovornosti oninh sta su ih birali..koji jadnici..a sta ce tek pisati o ovom novom..

VL
IL
ilijan
15:31 20.10.2017.

Igor Štimac je neiskusan trener i kao takav nije ni trebao doći za trenera Hrvatske. Niko Kovač isto tako još što je me jako iznenadilo izjava prije utakmice protov Brazila u Brazilu da za nas tek počinje prvenstvo od drugogg kola. Što je značilo da je se u prvoj utakmici unaprijed predao. Znamo kako je Brazil bio loš. I treći Čačić nakon Poetugala je ga trebalo smjejiti i sada bi već bili plasirani u Rusiju. Dodat ću još Dalić. Novinari pustite čovjeka na miru da odradi svoj posao.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
19:51 20.10.2017.

Samo i dalje pišite loše o Niki Kovaču.Ako slijedeće ljeto upravo on postane novi trener Bayerna izmislite novu priču.Kvaliteta trenera se najjednostavnije određuje po ligama ili klubu.Bilić,Kovač,Juric i Tudor su jasno naši najbolji stručnjaci.Svaki drugi koji misli da bi se mogao mjeriti s njima treba doći do lige petice ili nekog velikog kluba kao što je Galatasaray.

VL
AK
ante kolorante
19:39 20.10.2017.

pa .... upravo svi tri su bili neiskusni... ali tko i kako su stavljeni tu ? ...to je tek pitanje ... odgovornost mamic suker i ostala HNS mafija. Mamic = TITO snama do zadnjeg daha...

VL
ST
Starotopoljanin
22:27 20.10.2017.

zasto niste dalica stavili odmah poslije debakla protiv turske,danas nebi mislili na doigravanje,vec bi bili u rusiji,a ovako tko zna sta ce se desiti.

VL
PA
pajokola1
14:18 20.10.2017.

Sve ok, ali zašto se u analizi nije više posvetio onima koji su te izbornike bez ikakavih kriterija postavljali na tu funkciju, gdje je odgovornost čelnih ljudi Hns-a za sve te neuspjele pokušaje ...da je onako kako treba biti, svi oni su trebali dati ostavke ili biti smjenjeni zbog takvog svog lošeg rada????O tome pišite!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.