Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučio se čuvati Mora

Anketa: Treba li Strinić reprezentaciji?

Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
06.09.2016.
u 10:51

Strinić u susretu protiv Turske nije ništa veliko pogriješio, zamjera mu se što nije izbacio loptu bolje prije nego što je Modrić napravio (nepostojeći!) prekršaj iz kojeg je Calhanoglu sretno izjednačio

Navikao je već siroti Ivan Strinić da bude barem jedna od tema rasprava (najčešće kritika) nakon svake utakmice. Jer u momčadi u kojoj uza se ima takve klase, a s pozicije koja je i u svjetskom nogometu deficitarna, teško im je parirati i biti među boljima na terenu, piše Goal.

OK, od njega i ne očekujemo što i od Modrića, ali je li Strinić zadovoljio?

U susretu protiv Turske nije ništa veliko pogriješio, zamjera mu se što nije izbacio loptu bolje prije nego što je Modrić napravio (nepostojeći!) prekršaj iz kojeg je Calhanoglu sretno izjednačio, a opet je imao peh da je najbolji turski igrač Mor na njegovoj strani! Da, mučio se čuvajući ga, ali što je to konkretno za rezultat Mor napravio? Isto što i Strinić...

Činjenica je da dok je Pivarić ozlijeđen, hrvatska boljeg lijevog beka nema! I najveći je problem zapravo što Strinić ne igra u Napoliju, a nije otišao iz kluba, iako je sam rekao da je to namjeravao ljetos.

Tko je trebao igrati na lijevom beku protiv Turske glasujte u anketi Goala.

>>Lijevi bek uklet još od Jarnija: 'Imamo nekoliko perspektivnih mladih igrača'

Komentara 24

EN
enos
10:57 06.09.2016.

Jednostavno čovjek je loš. Spor,onaj ga je pretrčavao kao balavca, sa tom sporošću,teško se vraćao u odbranu pa su stoperi,prije svega vida, u puno situacija morali spašavati stvar. jbg, strinić nije klasa za reprezentaciju a ako nema nitko bolji od njega onda smo naje....

ZO
zoom
11:54 06.09.2016.

strinić je bio naš najgori igrač jučer, toliko nesigurnosti, pogrešnih dodavanja, izgubljenih duela...strašno nešto. umjesto njega bolje neka igra vida ili jedvaj...ma čak i ozlijeđeni pivarić bi bio od strinića!!!

ST
Starotopoljanin
15:36 06.09.2016.

zao mi je momka,ali stvarno nije za odbranu,koje greske radi ,kratko vraca golmanu ,dribla izgubi loptu i stvara opasnost za gol,ali nije samo on bio los,igrali su ispod svake svoje razine.ono sto su pokazali u francuskoj,neprepoznatljivi su,i jos gospon trener ne mijenja napadaca mandukica kojemu momentalno nista neide.ima tu jos dosta da se kritizira ali sta sada,necemo opet novog trenera,hm,neznam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije