Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA VEĆINA
Povratak na članak

ANKETA Rekli ste svoje: Evo tko je kriv za lošu igru Hrvatske u Sloveniji

Doživjeli smo pljusku od Slovenije, taj poraz ostavio je posljedice. Svjesni smo da nismo bili pravi.

Komentari 4

OK
okvarbudovič
17:07 27.03.2021.

kriv je pupavac.

VL
SS
sokac sa drave
15:45 27.03.2021.

Najavio je da ce poceti Budimir koji nije igrac za vece domete.Imacemo probleme protivCipra ako ne pomakne Kovacica na ivicu sesnaesterca protivnika u mjesto Vlasica koji samo smeta u protoku lopte.Kovacic je pokazao i zabijao u utakmic protiv jakog protivnika Portugala.Kovacic je opasan u driblingu zabijajuci se u sesnaest metara neznam zasto ga stavlja na poziciju Rakitica zadnjeg veznog.Vrsaljko ocito jos nije spreman i treba tu jednu utakmicu odigrati sa Vidom na beku a stopera neka igra Skoric koji je dokazao protiv portugala kako se igra obrana kako nosi sve lopte glavom.

VL
IV
ivan968
14:59 27.03.2021.

lako je priznat odgovornost a nema poslijedica.Mislim nakon sto 2.5 godine nismo nikog pobjedili da je bilo red podnijeti ostavku

VL
DU
Deleted user
16:17 27.03.2021.

Izgleda da naša reprezentacija boluje od predrasuda. Kad igra slobodno bez nekakvih dogmi onda igraju super.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.