Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIVA SITUACIJA
Povratak na članak

ANKETA Jesu li suci oštetili Dinamo kod prvog pogotka Villarreala?

Jedini su to golovi koje je Dinamo ove sezone primio na gostovanju neke od utakmica Europske lige.

Komentari 7

MA
Maloni
23:52 15.04.2021.

Neloša igra, nisu se osramotili! Bravo Dinamo, buš prvi u prvenstvu!

VL
DU
Deleted user
23:28 15.04.2021.

Dinamo nije ostetio ni sudija niti "WAR SOBA" ,Dinamo je ostetio trener neznalica Mamic a njegovu glupost nasljedio sadasnji trener stavivsi Gvardiola ,pogresnog igraca na pogresno mjesto ..Za sve sto se desilo preko desne strane kriv je Gvardiol koji nii jednog trenutka nije bio ni na 5 metara od protivnika ,obicno je stajao 10-15 metara od desnog krila protivnika.Cudo da trener ni jedan put mu nije skrenuo paznju ,a nije ni mogao kad se razumi u nogomet ko Marica u nesto.Krznaru pogledaj prvo poluvrijeme utakmice Dinamo-Crvena Zvezda 3:0 vidjet ces koliko je puta Velimir Zajec uzimao praznog prostora i nosio loptu do protivnickog prostora ,e to je mjesto za Gardiolu a ne onako krupan covjek na mjestu branica.Samo je od visokih ljudi Talijan Faketi bezprjekorno obavljao ulogu branica vise niko.Dakle :GVARDIOL JE NOMINALNI BROJ 5 u klasicnom smislu.Na kraju zasto svaku utakmicu mjenjas Majera ili momak slabo igra ili nema kondicije ili ga sparas ,navijaci hoce znati zasto mjenjas NAJBOLJEG IGRACA DINAMA,ako mislis da nije onda Ti moj gospodine znas vrlo malo o nogometu.

VL
DH
dalibor.hren
06:37 16.04.2021.

Po prijenosu na HTV nisam siguran...

VL
BL
BlazGrgo
10:47 16.04.2021.

VAR sudac mafioso. pa naravno da su ostetili dinamo. i to namjerno. da bi se tako sudilo protiv bayerna ovi suci nikad vise nebi vidili stadion od unutra. i to je to sta je stvarno zalosno, da se stalno ponavlja takva nepravda i da hrvatski nogomet nema nikakvu lobby u fifi ili uefi do tome stane na kraj.

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
23:04 15.04.2021.

Ova anketa je jako bitna.

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
23:04 15.04.2021.

Oj Diname nebuš prvi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.