Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJDRAŽI GOL

ANKETA Je li Marko Livaja nakon sjajne utakmice zaslužio poziv na SP u Kataru?

Hrvatska povela protiv Austrije 2:1 golom Marka Livaje
Igor Soban/PIXSELL
26.09.2022.
u 09:29

Livaja je do sada upisao 14 utakmica i zabio tri pogotka za vatrene, ali ovo je bio najvažniji

Mnogi su ga osporavali i smatrali da ga izbornik ''preko veze'' zove u reprezentaciju, govorili kako zabija samo iz penala, dok drugi smatraju kako je najbolji igrač HNL-a. 

Činjenica jest da je Marko Livaja na najbolji mogući način iskoristio povjerenje Zlatka Dalića i zabio za vodstvo od 2:1 u 69. minuti kad je ušao umjesto Budimira. 

– Nisam igrao na mnogo velikih natjecanja, ni uopće u reprezentaciji, tako da je ovo sigurno jedan od najbitnijih golova u reprezentaciji. Iskreno, ne opterećujem se još s SP-om, ima dosta do toga, ne daj Bože neke ozljede. Kad dođe moment, o tome ću razmišljati, ali sada, iskreno, idem u Hajduk. Moje je da se ne ozlijedim, da budem sto posto spreman za hrvatsku reprezentaciju kada me treba – rekao je Livaja nakon utakmice. 

Ove je sezone za Hajduk u 13 nastupa postigao šest golova te dodao šest asistencija.

Standings provided by SofaScore

 

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

 

Komentara 14

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:40 26.09.2022.

Naravno da je, odavno. Inače, navijam za Dinamo.

AL
Alen1001
10:21 26.09.2022.

Livaja je zaslužio, nema dileme. To već sama statistika pokazuje, često zabija golove i odlično igra sa igračem na ledjima. Njegov manjak je da ne igra presing (znači ne da nije u stanju, već jednostavno ne čini to) . Osimm toga nije borac poput Budimira, koji agresivno pritišće cijelu obrambenu liniju, dobiva duele u zraku, ima taj defenzivni skok... Jednostavno igra ono, šta se od njega traži. Obojica su ispred Kramarića - jednostavno, to nije njegova pozicija i to je to... Petković je tu negdje izmedju njih svih - ali neće biti starter, jer se čovjek jednostavno ne drži match-plana.

PI
Pilatus
10:11 26.09.2022.

Mi stalno čekamo na Kramarića, stalno čekamo na Budimira, raspravljamo može li Petković!! Marko uđe, zabije i riješi utakmicu. Toliko o tome. Govore treba nam netko robusan, "gospodar" šesnaesterca tipa Šuker, e to majka rijetko rađa, Mandžo, jednom u 50 godina. Nama treba Marko da zabije kad ima priliku, a ima inteligenciju, primiti, dodati, vidjeti, pronaći, nesebičnost. Pogledajte Kramu, kad dobije loptu on će pucati sa i bez rezona, potrošiti lijepe prilike, Marko će realizirati i manju priliku od makova zrna. Stoga Daliću, nema dileme, Marko ima mjesto za SP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije