Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
angelo henriquez:

Stoperi Arsenala su ogromni, a ja baš i nisam pa moramo nešto smisliti

Angelo Henriquez
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
13.09.2015.
u 20:35

Skauti Arsenala mogli su vidjeli da je Henriquez ubojit. A što se same Dinamove igre tiče, nisu mogli vidjeti puno

Daleki put u Čile i nazad koristio je Dinamovim napadačima Junioru Fernandesu i Angelu Henriquezu. Dobili su priliku zaigrati za svoju reprezentaciju, za Henriqueza to je već uobičajeno jer je bio i na prvenstvu Južne Amerike te zaigrao i u finalu, dok se Fernandes nakon dugo vremena našao opet na izbornikovu popisu i našao mjesto u početnoj postavi.

Dugačak put očito su brzo preboljeli, Henriquez je postigao dva pogotka, Fernandes jedan u 4:0 pobjedi nad Lokomotivom.

– Fizički se osjećam jako dobro, put nije ostavio veći trag. Prije Lokomotive sam imao dva dana za oporavak i sad sam potpuno spreman – kazao nam je Angelo Henriquez.

Bila je to dobra priprema

Angelo je iz dvije prilike postigao dva gola. Dobra je to priprema za srijedu kada u Maksimir stiže Arsenal.

– Svaka je utakmica dobra priprema, tu možete isprobati i pokazati ono što ste radili na treningu. Istina je da smo Lokomotivi zabili skoro sve prilike koje smo stvorili i to je dobro. Važno je imati dobru realizaciju, posebno u utakmicama kao što će biti one u Ligi prvaka, pa tako već i u srijedu s Arsenalom. O, bilo bi lijepo to ponoviti i protiv njih – kaže Henriquez.

Protiv albanskog Skenderbeua nije bio u početnom sastavu.

– Očekujem da ću igrati protiv Arsenala, treniram svaki dan najbolje što mogu kako bih igrao što više utakmica. To je želja svakog igrača. A igrati tako velike utakmice kao što će biti ova s Arsenalom, s tako velikom momčadi, to mi je posebno uzbuđenje.

Angelo je u Dinamo došao iz Manchester Uniteda, zna kako igraju Englezi. Jeste li počeli proučavati Wengerove stopere, može li ih se prevariti?

Topnici nisu neprobojni

– A tko ih ne zna? Iskusni su to nogometaši, igraju u jednoj od najboljih liga svijeta, u velikom klubu, neće ih biti lako proći. K tome, stoperi su im jako visoki, a ja baš i nisam – nasmijao se Henriquez, koji je igrao pet minuta za Wigan protiv Arsenala i izgubili su sa 1:4, a stopere su igrali za topnike Mertesacher i Koscielny.

Da, Mertesacker je visok 198, Koscielny 186, Gabriel Paulista 187, a napadač Dinama 176 centimetara.

– Moramo naći neko rješenje da probijemo tu njihovu obranu – zaključio je Henriquez.

Nikola Jurčević, Bilićev pomoćnik u West Hamu koji je slavio nad Arsenalom na početku sezone 2:0, ukazao je da ta obrana baš i nije tako dobra. No, teško je doći do obrane pored sjajnih veznih igrača i napadača Arsenala.

Skauti Arsenala u Kranjčevićevoj su vidjeli da je Henriquez ubojit. No od Dinamove igre i nisu mogli vidjeti puno, nije to bila partija kojom bi se moglo naštetiti londonskoj momčadi.

>>Počela prodaja pojedinačnih ulaznica za Arsenal, zapad dolje gotovo rasprodan

>>Sad nam je važan Dinamo, a o Chelseaju ćemo razmišljati nakon Zagreba

Komentara 2

Avatar usainbolt
usainbolt
21:34 13.09.2015.

Ja se samo bojim da se Arsenalu ne otvori u srijedu, jer jako teško postižu golove ove sezone, a stvaraju puno šansi.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
00:13 14.09.2015.

Ja se samo nadam da onaj ludi Eduardo neće primat gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije