Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA
Povratak na članak

Angelo Henriquez dobio poziv u čileansku reprezentaciju!

Angelo već ima tri nastupa za svoju reprezentaciju i zabio je dva pogotka.

Komentari 5

DI
dinamojavolim1
16:40 06.10.2014.

bravo angelo

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
18:08 06.10.2014.

bravo angelo, vidlo se nakon prvog kontakta kad je usal prvi put da je poseban igrac, tipicni kiler - jedino kaj ce mu sad skocit odkupna cijena pa je pitanje dal ce ga dinamo moci odkupit (ne treba zaboravit da je henriquez tu na posudbi)…inace gledal sam jucer i copa, makar mu nede u zadnje vrijeme sta se golova tice, stvarno gine na terenu i jucer je nakon ulaska digal igru cijelog napada (upravo je on pokrenul i akciju za 3 gol), igra nesebicno i za ekipu…dakle ni copa se ne smije olako odpisivat, krenut ce ga i golovi ( a jednom mora i onaj wilson pocet zabijat jer jedino mu jos to fali u ugri, inace je stvarno klasa u svemu ostalom), a kad se vrati fernandes, to ce bit ubojiti napad i mogle se budu slogat svakakve kombinacije..jos da je na taj nacin rijesit obranu, uf, covjece, koja bi to dobra ekipa bila...

VL
LI
Lisabon
15:04 06.10.2014.

Udruge Nas Hajduk i ZZD trebaju odmah obavjestiti cileanskog izbornika i siru cileansku javnost da se taj poziv povuce jer to je ociti utjecaj Zdravka Mamica na izbornika ,a sve u cilju da se postigne bolja prodajna cjena za Henriqueza.Isto treba ponoviti i s izbornikom Portugala,dok izbornik Alzira to vec zna preko g.Halihodzica.

VL
JA
JackRussell
15:24 06.10.2014.

Nakon Hrvata, otprije Alžirca, svemoćni Zdravko Mamić sada proširio pipke i na Portugal i Čile preko čijih reprezentacija prodaje igrače. Baš je zloćest taj zloćesti čovjek.

VL
MI
mirko0410
10:35 07.10.2014.

Strašan napadač i realizator, meni se jako dopada i mislim da ovakve devetke Maksimir več dugo nije imal.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.