Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB DOČEKUJE ŽALGIRIS

Androić: Otkažu li NBA sezonu, možda nekog dovedemo

\'20.10.2011, Stechert Arena, Bamberg, GER, ULEB EL, Brose Baskets Bamberg vs KK Zagreb, im Bild: Brian Roberts (Bamberg #22) gg Mario Kasun (Zagreb #10) und Sean May (Zagreb #14) // during the Match
Pixsell
16.11.2011.
u 13:18

Marko Popović ubacio je barem jednu tricu u svakoj od svojih 26 utakmica u zadnjih pet godina Eurolige.

Kad bi Zagreb doveo zasad neimenovanog razigravača s kojim pregovara, ušli bismo u drugi krug Eurolige. To je kazao krilni centar Sean May klupskom glasnogovorniku kada je čuo koga klub iz Trnskog pokušava dovesti na mjesto prvog organizatora igre.

To je netko od NBA igrača koji je navodno čak i bolji od prethodno spominjanog NBA razigravača T. J. Forda, ali i od onoga (Ty Lawson) kojeg ima večerašnji Zagrebov suparnik Žalgiris (20.45 u Areni). No, taj igrač ima svoju cijenu, pa se klupska uprava mora odlučiti platiti za pokušaj ispravljanja krivih Drina.

– Bude li NBA sezona doista otkazana, moglo bi doći do pojeftinjenja NBA igrača koji budu željeli igrati u Europi – ustvrdio je Zagrebov trener Vladimir Androić koji silno priželjkuje nisko i brzo pojačanje.

Zagreb je zasad bez euroligaške pobjede (0-4), a suparnik sa samo jednom pobjedom (nad Bambergom) čini se dobrom prilikom.

– Ta utakmica nam je vrlo važna. Pobjeda bi bila veliki korak naprijed – kazuje May.

Najjaču petorku gostiju čine litavski reprezentativci Kalnietis, Jankunas i Javtokas, Hrvat Marko Popović i najbolji igrač te momčadi Amerikanac Sonny Weems.

– Moramo pokušati ono što dosad nismo, a to je dati sve od sebe – kaže May.

Ne učine li to, ostat će i dalje najlošija momčad Eurolige po postignutim (64,8) i primljenim koševima (91,3), postotku trica (27,2%), broju izgubljenih lopta (18), osvojenim loptama (3,3)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije