Izraelci u Draženovu domu, Široki u "dvojci"

Androić: Čak je i Makabi ranjiv

\'20.10.2011, Stechert Arena, Bamberg, GER, ULEB EL, Brose Baskets Bamberg vs KK Zagreb, im Bild: Brian Roberts (Bamberg #22) gg Mario Kasun (Zagreb #10) und Sean May (Zagreb #14) // during the Match
Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
10.12.2011.
u 09:41

U sastav zagrebaša vraća se Mario Kasun, no Damir Mulaomerović još ne smije igrati zbog hematoma na desnom stopalu.

Zagrebački ljubitelji košarke ove subote nikako ne smiju posuđivati auto. U Draženov dom Zagrebz danas (18 sati) stiže Makabi, jedina neporažena momčad nakon 11 kola ABA lige, a Cedevita u "dvojci" Doma sportova ugošćuje Široki (20 sati), na čiji je spomen trener Dražen Anzulović kao prvu asocijaciju kazao:

- Četiri puta ove sezone Široki je slavio u Sloveniji, što nije lako i to nam mora biti upozorenje. Za razliku od nas, Široki igra jednu utakmicu tjedno, njegovi igrači puni su snage i dobro trenerski vođeni. Respektiramo ih.

Njegov kolega s klupe mrava napunio se optimizmom nakon časnog poraza kod CSKA, a kad se tome doda gadan poraz Izraelaca kod Reala (88:64) nada je još veća.

- Makabi je potvrdio visoku klasu, ali u zadnjih mjesec dana pokazao je i da je ranjiv. Iako ima naporan ritam i velik izbor igrača, opterećeniji je nego mi i zato vjerujem da nismo bez šansi - kaže trener Vladimir Androić kojemu se u momčad vraća Kasun, dok će Mulaomerović još liječiti hematom na desnom stopalu.

Zagrebašima je pobjeda Bamberga kod Unicaje malo poremetila euroligaške planove.

- Sami smo se doveli u neugodnu situaciju porazom u Njemačkoj, pa sad moramo gledati druge. Pokušat ćemo pobijediti u Malagi, a potom vidjeti što se da učiniti kod Žalgirisa.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
11:57 10.12.2011.

...napunio se optimizmom, poslije časnog poraz... Srpski trener, umjesto da je donio protočnu i osmišljenu igru, uveo je slavljenje poraza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije