Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJ - SPL 1:0
Povratak na članak

Andrijašević Hajduku donio tri boda u gradskom derbiju

Split nema za čim žaliti jer nije pokazao baš ništa dok je Hajduk ubilježio važne bodove

Komentari 3

Avatar cannabinoid
cannabinoid
23:54 29.07.2012.

niko' kao hajduk iz splita! onaj mali radosevic je zvijer. bas nam ta pozicija fali u reprezentaciji. a tek mu je 18

VL
LI
list68
09:12 30.07.2012.

Prije utakmice sam slušao intervju, sa Bašićem, i nekim igraćem Splita, pričali su kao da su njihova tri boda "gotova stvar", kao da Hajduk uopće neće igrati, kad ono "ništa". Nisu "mladi" Hajdukovci igrali ništa posebno, ali su bili "srčani", željni dokazivanja. Svaka ekipa koja to ne uzme u obzir, lako se može prevariti, kao Split sinoć.

VL
Avatar mohito
mohito
11:24 30.07.2012.

hajduk je zasluzeno pobijedio, split katastrofa, lijene bitange nisu odigrali bas nista...inace utakmica opcenito losa, ali bodovi se pisu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.