Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blizanci

Andrija Vuković: Brat Drago stiže u Poljud, ali nije mi htio reći za koga će navijati

Andrija Vuković
Marko Lukunić
11.03.2011.
u 18:15

Veliki vikend slijedi blizancima Andriji i Dragi Vukoviću.

 Najprije će Andrija, kao kapetan momčadi, predvoditi Split u derbiju protiv Hajduka, a u nedjelju će Drago u dresu Hrvatske u svom Splitu igrati protiv Španjolske.

– Naravno da ću biti u Spaladium areni i bodriti brata – kaže Andrija.

A i Drago će biti na tribinama Poljuda.

– Rekao je da će zamoliti izbornika Golužu da ga pusti na utakmicu – rekao je Andrija.

Nasmijao se kad smo ga pitali za koga će Drago navijati. Vukovići su s Brda, kvarta u kojem svako srce kuca za Hajduk. Tamo su i počeli sa sportom, tenis je bio prvi izbor, pa su s vremenom braća otišla svaki svojim putem, Drago u rukomet, a Andrija u nogomet.

– Nije mi htio reći za koga će navijati. Hm, plašim se da će na toj utakmici samo majka biti za mene – rekao je Andrija Vuković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije