Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLE PRIJAVE

Andrejev prvi nositelj PBZ Zagreb Indoorsa

23.12.2008.
u 14:45

Rus Igor Andrejev (19. na ATP listi) prvi, Marin Čilić drugi, a Ivo Karlović treći nositelj - tako, prema sadašnjem ATP renkingu, izgleda vrh liste prijava za četvrti teniski PBZ Zagreb Indoors koji će se u Domu sportova održati od 31. siječnja do 8. veljače 2009.

Osim spomenute trojke, mjesto među nositeljima imao bi i Mario Ančić (broj osam), a od domaćih igrača izravno će na glavnom turniru nastupiti i Ivan Ljubičić. Peti hrvatski tenisač Roko Karanušić (91. na ATP listi) zasad je treći ispod crte ulaska na glavni turnir. Uza spomenute, lista prijava sadrži mnogo atraktivnih teniskih imena, osvajača čak 45 ATP turnira.

Tako će u Zagrebu igrati i Rus Mihail Južnji (početkom ove godine osmi tenisač svijeta), Francuzi Pau-Henri Mathieu i Michael Llodra, Letonac Ernests Gulbis, iznenađujući pobjednik u Beču, Nijemac Philipp Petzschner, Argentinac Guillermo Canas... Kako stvari stoje, branitelj naslova, Ukrajinac Sergej Stahovski, morat će u kvalifikacije za glavni turnir.

Važno je napomenuti da se do 31. prosinca kompleti ulaznica za cijeli turnirski tjedan prodaju po akcijskoj cijeni od 250 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije