Naslovnica Sport Ostali sportovi

Andrej Plenković čestitao braći Sinković

"Dragi Valente i Martine, iskreno i od srca u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno čestitam vam na osvajanju srebrnog odličja na Svjetskom veslačkom prvenstvu"
01. listopada 2017. u 12:54 1 komentara 310 prikaza
Martin Sinković i Valent Sinković
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Braća Sinković jučer su ispisali još jednu stranicu hrvatske sportske povijesti. Iako su promijenili disciplinu, nastavili su sa sjajnim rezultatima pa su tako u finalu dvojca bez kormilara na Svjetskom veslačkom prvenstvu u Sjedinjenim Američkim Državama osvojili srebrnu medalju.

Sjajni SInković Valent: Nema tajne, slušaš trenera i jako puno radiš

Sjajnom dvojcu na tome je čestitao i premijer Andrej Planković.

"Dragi Valente i Martine, iskreno i od srca u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno čestitam vam na osvajanju srebrnog odličja na Svjetskom veslačkom prvenstvu. Vaš je uspjeh posebno značajan jer ste postali viceprvaci svijeta u disciplini koja je za vas još nova, dvojcu bez kormilara. Hvala vam na ovom sjajnom rezultatu kojim ste još jednom potvrdili da pripadate športskom vrhu. Želim vam puno sreće i još mnoga vrhunska športska postignuća u životu", stoji u brzojavu premijera Plenkovića. 

Martin Sinković i Valent Sinković Sjajna utrka Braća Sinković osvojila svjetsko srebro u novoj disciplini! Damir Martin SP veslanje Martin u finalu, Radonić ukupno deveti
NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • Avatar PošteniHrvat
    PošteniHrvat:

    Kada ce Plenki čestitati Ceraru na polakoj implementaciji međunarodno važeče EU arbitraže? Kako čemo preživeti takav poraz i fijasko?