Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantasy liga

Andrej Kramarić u momčadi kola Europske lige

Kramarić
Igor Kralj/PIXSELL
03.10.2014.
u 12:52

"Andrej Kramarić u velikoj je formi, zabio je i asistirao u utakmici u kojoj je Rijeka došla vrlo blizu šokantnoj pobjedi nad braniteljem naslova Sevillom"

Andrej Kramarić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za Rijeku u Europskoj ligi. Momčad Matjaža Keka do posljednjih je trenutaka susreta držala branitelja naslova Sevillu na konopcima, ali je na kraju završilo 2:2, ali to ne umanjuje odličnu prezentaciju Krame.

On je izborio i realizirao jedanaesterac, a i asistirao je Kvržiću. Izlazeći s travnjaka dobio je zaslužene ovacije, a u brojnim medijima i pohvale nakon susreta. Goal.com tako ga je uvrstio u momčad kola Fantasy lige.

"Andrej Kramarić u velikoj je formi, zabio je i asistirao u utakmici u kojoj je Rijeka došla vrlo blizu šokantnoj pobjedi nad braniteljem naslova Sevillom", piše Goal.com.

A tko je sve u momčadi kola pogledajte na Goalu.

>>Španjolski mediji: Zapamtite Andreja Kramarića

Komentara 3

ZI
zico
18:28 03.10.2014.

svima dobar samo braći ne

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
22:29 03.10.2014.

Andrej Kramarić u momčadi kola Europske lige a NK Maribor to slovensko nogometno čudo u Ligi Prvaka dalje sakuplja bodove i divljenje svih objektivnih ljubitelja nogometa.

VE
veljko4grba
14:46 03.10.2014.

odlican igrac,sa osjecajem za gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije