Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se Rijeka

Andrej Kramarić ostvario san i sve dogovorio s Juventusom!

Andrej Kramarić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
27.11.2014.
u 10:20

– Znam da je talijanska liga među najboljima na svijetu, igranje ovdje bila bi mi posebna čast, ostvarenje sna. Znam i da Juventus ima mnogo sjajnih napadača, ali ne bojim se konkurencije

Andrej Kramarić ove sezone igra u fantastičnoj formi, u 24 susreta za Rijeku postigao je 27 pogodaka. Stoga ne čudi da ga traži ''pola Europe'' i pitanje je trenutka kada će napustiti Kantridu.

A ako je vjerovati u tvrdnje portala Sky Italia, hrvatski reprezentativac već je odabrao klub. Naime, prema njihovu pisanju Kramarić će u zimskom prijelaznom roku postati igrač Juventusa. Navodno je sve dogovorio s torinskim klubom koji bi mu godišnje trebao plaćati 1,5 milijuna eura.

– Znam da je talijanska liga među najboljima na svijetu, igranje ovdje bila bi mi posebna čast, ostvarenje sna. Znam i da Juventus ima mnogo sjajnih napadača, ali ne bojim se konkurencije, vjerujem u svoje sposobnosti, rekao je nedavno za Sky Italia Andrej Kramarić.

U spomenutom članku navodi se kako se sada još moraju dogovoriti Juventus i Rijeka oko odštete te da će transfer uskoro biti služben.

>>Santini: Kramarić može iskoristiti neiskustvo obrane Standarda

Komentara 18

TO
tony111
10:50 27.11.2014.

A 12 miliona je puno novaca, 6 Rijeci 6 Dinamu, a Kramarić 2 miliona godišnje netto.

DR
draxy
10:37 27.11.2014.

Sama činjenica da se njegovo ime dovodi u vezu sa tako velikim klubom govori da je Andrej uspio a korist od eventualnog odlaska imali bi svi i Kramarić i njegova obitelj ali i Rijeka,Dinamo, reprezentacija...

DH
dalibor.hren
10:41 27.11.2014.

Sretno Krama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije