Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od Dinama

Kramarić odlazi u Bundesligu da zamijeni legendu koja je zabila više od 200 golova!

Andrej Kramarić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
18.01.2016.
u 18:59

"Kramarić seli u Njemačku na posudbu do kraja sezone, a onda će njegov novi klub imati pravo otkupa ugovora"

Andrej Kramarić ove se sezone nije naigrao u Leicesteru, a Claudio Ranieri dao mu je jasno do znanja da bi bilo dobro da promijeni sredinu jer mu trenutačno nije u prvom planu. Stoga je hrvatski reprezentativac krenuo u potragu za novim klubom, a glavni uvjet mu je zajamčena minutaža kako bi se do ljeta mogao dokazati izborniku Anti Čačiću i otići na Europsko prvenstvo.

Proteklih dana spominjao se i eventualni povratak u Dinamo, ali od toga izgleda neće biti ništa. Ugledni talijanski novinar i stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, koji se dosad u više navrata pokazao pouzdanim, objavio je kako ima informaciju da će Kramarić nastaviti karijeru u Bundesligi.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

(Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

"Ništa od dolaska u Seria A za Kramarića. Hrvatski napadač uskoro će biti novi igrač Hoffenheima. Kramarić tako seli u Njemačku na posudbu do kraja sezone, a onda će njegov novi klub imati pravo otkupa ugovora", napisao je Di Marzio.

Hoffenheim se nakon 17 kola u Bundesligi nalazi na posljednjoj poziciji sa samo 13 bodova. Uspjeli su dosad zabiti samo 17 golova i jasno je da im je nužan klasni golgeter, što Kramarić zasigurno jest, samo mu treba kontinuitet. Najbolji strijelac kluba ove sezone je napadač Kevin Volland koji je zabio pet pogodaka, dok se od preostale četvorice napadača ove sezone samo Uth još upisao u strijelce i to samo jednom. Zanimljivo, za njih nastupa nekoć sjajni igrač Kevin Kuranyi (u karijeri je više od 200 puta zatresao mrežu), ali u 11 nastupa nije postigao gol.

>>Evo zašto se Andrej Kramarić neće vratiti u Dinamo!

Komentara 12

Avatar Idler 3
Idler 3
19:17 18.01.2016.

Krama, puno sreće kam god odeš !!!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:12 18.01.2016.

Kuranyi, od kad je u klubu nije odigrao ni jedan susret od početka, znači da ga sad Krama mijenja na klupi??????? Hoffenheim nije loš klub, mislim da bi Kramarić mogao biti od koristi da sačuvaju prvoligaški status. Tehnički potkovana ekipa koja voli ofenzivan nogomet, kao stvorena za njega.

MA
mađar
20:19 18.01.2016.

Kaj mali gre na rad. KOJA NJEMAČKA? Tamo nema stajanja kao u Reki. Dobro možda i uniđe koju minutu jer klub lovi baterije na zadnjem mjestu. A reprezentacija? I ja bi štel u Sabor , ali ne posjedujem potrebne kvalitete. Mali bi svašta štel. Pa ni Antek jel lude gljive da zove takve igrače u repku.,jer to nije sidikalno natjecanje. Izgleda da englezi nisu bili pri sebi kad su iskrcali toliku lovu za grijača tribina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije