Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa tenisačica

Andrei Petković predložili ulogu u porniću, sve je iznenadila odgovorom

Andrea Petković
Foto: instagram.com/andreapetkovici
1/6
15.09.2019.
u 16:46

- Treba ostati otvorena uma - prokomentirala je prijedlog tenisačica uz emotikonu koja plače od smijeha

Andrea Petković, njemačka tenisačica rođena u Tuzli, trenutačno 77. igračica svijeta, istaknula je na svome profilu na Twitteru da joj je predložena karijera u pornografiji.

Teško je reći je li joj na taj način netko od njezinih obožavatelja pokušao dati  posve neobičan kompliment ili mu je bilo nešto drugo na pameti, ali je tenisačica iznenadila odgovorom gotovo 300 tisuća njezinih pratitelja.

Andrea Petković
1/5

- Prepostavljam da treba ostati otvorena uma - prokomentirala je prijedlog o ulozi u nekom 'češkome castingu' Petković, pa ipak uz taj komentar stavila emotikonicu koja plače od smijeha, iz čega se jasno da zaključiti da zainteresirani taj dan najvjerojatnije neće dočekati.

Komentara 7

PR
prajdali100
21:00 15.09.2019.

Vjerujem da bi se dobro snašla.

EO
eon
20:19 15.09.2019.

Ti si prava cura. Bila bi ti za sve....

YE
Yeep
21:02 15.09.2019.

Pa neka je "šta",ima jih dosta koje hoče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije