Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprostio se od juvea

Andrea Pirlo: Počinje nova faza moje karijere

Andrera Pirlo
Foto: DPA/PIXSELL
22.06.2015.
u 12:50

Pirlo je u Juventusu igrao od 2011. godine te osvojio četiri talijanska prvenstva, jedan kup i dva superkupa.

Andrea Pirlo (36), legenda talijanske reprezentacije i Juventusa, sljedeće sezone neće nastupati za torinski klub. Trebao bi prijeći u MLS i zajedno s Frankom Lampardom i Davidom Villom igrati za New York City.

Od navijača i Juventusa oprostio se porukom na Instagramu:

- Hvala svima na podršci u svakoj fazi mog života. Stvarno to cijenim. Za mene je čast bila biti dio velikog kluba, koji mi je puno pomogao u karijeri. Počinje nova faza moje karijere, a svim navijačima Juventusa dugujem zahvalnost na podršci.

Pirlo je u Juventusu igrao od 2011. godine te osvojio četiri talijanska prvenstva, jedan kup i dva superkupa. Posljednju utakmicu za staru damu odigrao je protiv Barcelone u finalu Lige prvaka.

>>Sami Khedira potpisao za Juventus, znači li to odlazak Pirla?

>>Maestro Pirlo: Inter ga je pustio Milanu za 18,5 mil. eura i jednog Hrvata

>>Dario Šimić: Andrea Pirlo bio mi je prvi cimer u Interu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije