Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVAK Dudu ima najbolju njegu, a Shearer tvrdi da će se vratiti još bolji

Andrea: Moj Eduardo se ne predaje

S Eduardom je supruga bila 24 sata u bolnici
import
28.02.2008.
u 10:49

Arsenalov fizioterapeut Gary Lewin spasio je karijeru Eduarda da Silve jer stanje se moglo ozbiljno zakomplicirati da nije hospitaliziran 45 minuta nakon teške ozljede. I dok je Eduardo na travnjaku buncao na portugalskom, Lewin je povukao prave poteze zbog kojih će Eduardo kroz godinu dana ponovno uživati u nogometu.

Nakon dolaska u bolnicu Eduardo je operiran, te nakon svega četiri dana pušten na kućnu njegu. Tamo će ga paziti supruga Andrea koja se obratila engleskim medijima.

"Moj Eduardo se neće predati. Operacija je prošla u redu i u ovom trenutku nam je najvažnija njegova rehabilitacija. Kad sam ga posjetila u Birminghamu, tek se budio iz anestezije", rekla je Zagrepčanka.

"Bio je pod stresom i želio je da mu kažem što mu se dogodilo. Ostao je smiren. Utakmicu sam gledala kod kuće, radeći svakodnevne kućanske poslove. No, kad sam vidjela što se dogodilo, nisam mogla prestati plakati", zaključila je Eduardova supruga.

Shearer: Dudu se vraća još bolji
Proslavljeni engleski nogometaš Alan Shearer pretrpio je sličnu ozljedu zgloba dok je igrao za Newcastle te je zbog toga propustio velik dio sezone 1997./1998.

"Pred Eduardom je dug, dug put, no ne postoji niti jedan razlog zašto se ne bi vratio u dobroj formi i bolji no ikada prije", izjavio je za The Sun.

"Dudu je još mlad, tek se privikava na Premier ligu i za njega je ovo šok. Svi mu želimo da se što prije oporavi. Iako, pred njim su dugi dani i najvažnije je da se dobro brinu o njemu, no to mu je u Arsenalu ionako osigurano", dodao je.

"Najvažnije će biti da nakon oporavka ponovno vrati samopouzdanje u svoje tijelo. S vremenom će to potisnuti i naučiti se nositi s time", zaključio je Shearer.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije