Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Giuseppe Marotta:

Andre Pirlo bi se trebao oprostiti od reprezentacije

Andrea Pirlo
Slavko Midzor/PIXSELL
06.09.2015.
u 19:09

'Mislim da bi svaki igrač trebao znati kada je vrijeme za oproštaj.'

Andrea Pirlo treba najozbiljnije razmisliti o povlačenju iz talijanske reprezentacije, smatra sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

Odigrao je jako razočaravajuću utakmicu u minimalnoj pobjedi Italije protiv Malte (1:0) u četvrtak u kvalifikacijama za Euro, a to je potaknulo javnost da ga zaspe kritikama. Veliki broj ljudi smatra da je 36-godišnjaku vrijeme da se oprosti s reprezentacijom, a i Marotta se slaže s njima.

- Mislim da bi svaki igrač trebao znati kada je vrijeme za oproštaj - rekao je Marotta u razgovoru za Premium Sport, a potom je dodao:

- Ne znam je li to vrijeme došlo, ali znam da tu odluku mora donijeti sam Pirlo.

Talijanski je veznjak povlačenje iz reprezentacije najavio još nakon SP 2014. godine kada Italija nije uspjela proći skupinu, no ubrzo je promijenio odluku.

>> Andrea Pirlo: Počinje nova faza moje karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije