Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaki dioničar ne želi sukob

Andabak: Volio bih da je tako kako Kerum govori

Jako Andabak
Ivo Čagalj/Pixsell
20.12.2010.
u 20:55

Jako Andabak se nakon Kerumovih objeda nije odlučio za sukob. Premda je mogao. Kerum kaže da je Andabak za uloženih 14 milijuna kuna dobio puno vredniji marketinški efekt.

– Preciznije je da sam uložio oko 15 milijuna kuna. Volio bih da je tako kako Kerum tvrdi, to bi značilo da sam pametno uložio. Moje prvo ulaganje u Hajduk bilo je iz emotivnih razloga, a ovo daljnje trebalo je biti poslovno. Što se tiče odlaska Svaguše, nemam komentara, tako je odlučio većinski vlasnik i to ću poštovati, baš kao i to hoću li i dalje biti u Nadzornom odboru – kaže Andabak.

Komentara 2

PU
pumbica
22:51 20.12.2010.

Andabaka zaboravi svoju lovu.Dolazi Štimac.I ode tvoja lova u kladionicu...

Avatar cluesblues
cluesblues
00:24 21.12.2010.

lako se razbacivat milijunima kad ih je pokrao u kuponskoj privatizaciji dok je hrvatska jos krvarila u ratu - umjesto u remetinac, evo njega medju \"uglednim poslovnim ljudima\"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije