Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRO O AMERIKANCIMA

Andabak: Amerikanci nam prodaju fore, ponuda je daleko od ozbiljne

Jako Andabak
Vanja Zubčić
04.07.2013.
u 16:03

- Zamislite, uđu s 20 milijuna kuna, 30 milijuna kuna riješi Grad, pa oni prodaju par igrača, uzmu novac i kažu "bok, doviđenja". Za sada nisu dali dovoljno kvalitetnu i ozbiljnu ponudu - zaključio je Anadabak.

O ponudi ulagača iz SAD-a govorio je i Jako Andabak, najveći pojedinačni dioničar bijelih. Nije zadovoljan onim što mu je prezentirao Baldasar.

- Ako su ozbiljni moraju značajno promijeniti svoj stav. Kad se čuje iznos od 230 milijuna kuna to ne izgleda loše, ali objektivno nismo mi baš, da tako kažem \"banana država\", u koju tek tako možeš doći i prodati neke fore. Kao dat će 20 milijuna kuna za pokrivanje dugova, a Grad neka se obveže vratiti onih 30 milijuna kuna kredita. Na taj način za 20 milijuna kuna dobili bi većinski paket dionica. To nije prihvatljivo za Grad, ali ni za ostale dioničare. Nije bitno koliko bi dobio Grad i mi ostali dioničari, bitna je budućnost Hajduka - smatra Andabak.

Andabak je o američkom ulaganju govorio poprilično oštro.

- Znamo mi da se to može napraviti, nažalost, i na drugačije načine. Imamo iskustva u Hrvatskoj da netko uđe u dioničko društvo, u najmanju ruku izvuče koliko je i donio i pusti da propadne. Ovo je daleko od ozbiljne ponude. Podržavam gradonačelnika Baldasara, ponio se krajnje odgovorno, ako su spremni popraviti ponudu, da bude ozbiljnije i opipljivo, onda neka priča s njima. Zamislite, uđu s 20 milijuna kuna, 30 milijuna kuna riješi Grad, pa oni prodaju par igrača, uzmu novac i kažu \"bok, doviđenja\". Za sada nisu dali dovoljno kvalitetnu i ozbiljnu ponudu. Hajduk uvijek živi vječno, bez obzira na trenutne probleme, izvući ćemo se iz ove ne baš dobre situacije. Nazire se svjetlo na kraju tunela i bez ovih ulazaka - zaključio je Anadabak.

>> Baldasar: Odbio sam ponudu Amerikanaca za kupnju Hajduka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije