Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ako nalazi budu dobri

Ančić: Vraćam se krajem siječnja!

Mario Ančić
Sanjin Strukić/24sata
04.10.2009.
u 11:27

- Sve je zasad u najboljem redu, još samo čekam posljednje nalaze koji će biti gotovi za nekoliko dana. U slučaju dobrih vijesti, trebao bih dobiti ‘otpusno pismo’ od liječnika, odnosno njihovu dozvolu za povratak treninzima. Neću se žuriti, preskočio bih nastup početkom godine na Australian Openu, a prvi bih pravi nastup imao krajem siječnja na nekom od europskih ATP Challengera - dobre je volje Mario Ančić koji se prošlog tjedna vratio iz SAD-a.

Tamo je, osim detaljnih zdravstvenih pregleda, ponovno (ožujak) održao predavanje na glasovitom Harvardskom sveučilištu.

- Tema je bila doping i klađenje u tenisu, a osim studenata sportskog prava bila je otvorena i za sve ostale koje je to zanimalo. Imao sam uvodno izlaganje od 45 minuta do sat vremena, a onda sam odgovarao na pitanja. Za primjere iz dopinga analizirao sam slučajeve Richarda Gasqueta i Mariana Puerte, za klađenje pak one Talijana Di Maura i Francuza Montcourta koji su zaradili nekoliko mjeseci suspenzije zbog nekoliko eura na kladioničarskom računu, te s druge strane Nikolaja Davidenka kojeg su istraživali zbog daleko težih prekršaja, no njemu ništa nije dokazano - objašnjava Mario koji i dalje u Zagrebu odrađuje pripravnički staž u odvjetničkoj kancelariji Turudić u Zagrebu. No, čini se, još kratko.

- Kako stvari stoje, svoje ću stažiranje uskoro morati na dulje zamrznuti i započeti pripreme za sljedeću sezonu. Provedeno vrijeme na tom poslu mi se računa, a ostatak ću odraditi poslije. Tenis ponovno ima prednost - zaključuje Mario.

Ključne riječi

Komentara 3

PE
petrovve
13:44 04.10.2009.

Nas Mario super tenisac..samo da se vrati i zdravlje ga posluzi.Jednog dana super odvjetnik.sve najbolje u sportu,a takodjer i polaganje ispita za odvjetnika.

ZX
zark x
18:33 04.10.2009.

Bravo Marijo. Reket u ruke i na posal. Ako triba ja cu ti biti na drugoj strani mrize.

LA
Lass
12:47 04.10.2009.

Sretno Mario. Želimo ti da budeš opet onaj stari, bez bolesti i ozljeda. Drži se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije