Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daruvarske Toplice

Ančić: Do Wimbledona bit ću posve spreman

'Sport, 25.5.2010. Daruvar Pregledajuci ga jucer, dr. Egic je stanje Anciceve kicme na skali od 1 do 10 ocijenio dobrom sedmicom Michael Palijan / VLM                         '
'Michael Palijan / VLM'
25.05.2010.
u 18:05

Nakon Ivice Kostelića, svoju ozlijeđenu kralježnicu ovih je dana dr. Božidaru Egiću u Daruvarskim Toplicama povjerio i Mario Ančić.

Stara ozljeda iz 2006. godine spriječila ga je da nakon dugo vremena ponovo nastupi na Roland Garrosu. Stoga želi dotjerati zdravlje u red kako bi nastupio na Wimbledonu, koji počinje za 26 dana, a potom i u Davisovu kupu.

– Nakon što se riješim boli, postupno ću trenirati kako bih bio što pripremljeniji za ta natjecanja – kaže Ančić.

Njegovo je zdravstveno stanje, nakon tri dana boravka u toplicama, dr. Egić na skali od 1 do 10 ocijenio dobrom sedmicom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije