Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madridski finale

Ancelotti: U finalu Lige prvaka nema favorita, bit će napeto

Real Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
01.05.2014.
u 12:53

- Jako sam uzbuđen, treba uživati u ovim pozitivnim trenucima. Odličan je osjećaj uvesti Real u finale Lige prvaka prvi put nakon 12 godina

U finalu Lige prvaka 24. svibnja u Lisabonu će se sastati dva madridska kluba, Real i Atletico. Prvi put u povijesti ovog natjecanja sastat će se dvije momčadi iz istog grada.

- Cijeli Madrid je sretan, a jasno je da u finalu nema favorita. Atletico je zaslužio mjesto u finalu, bio je bolji od Chelseaja. Svatko tko je igrao finale zna da u njemu nema favorita, to je uvijek tijesna i napeta utakmica, rekao je Carlo Ancelotti, trener Reala.

Real je u finalu prvi put nakon 12 godina i svi vjeruju u deseti naslov europskog prvaka.

- Jako sam uzbuđen, treba uživati u ovim pozitivnim trenucima. Odličan je osjećaj uvesti Real u finale Lige prvaka prvi put nakon 12 godina. Radim u klubu koji je vjerojatno najveći na svijetu i mogu vam reći da mi je baš dobro.

>>Pogledajte kako je Ancelotti na treningu 'počkaljio' Luku Modrića

Komentara 2

GR
graf
14:31 01.05.2014.

Real igra loše i teško protiv Atletica. Biti će,zaista,jako neizvjesno.

TO
tonimohave
18:08 01.05.2014.

igra li mandžukić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije