Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG NE ODUSTAJE

Ancelotti u Austriji pregovarao oko Modrića, United još u igri!

\'Chelsea\'s manager Carlo Ancelotti reacts during the first leg of their Champions League quarter final soccer match against Chelsea at Stamford Bridge in London April 6, 2011. REUTERS/Dylan Martinez
Reuters
16.07.2012.
u 20:57

Le Parisien navodi kako se strateg PSG-a sastao s Lukinim menadžerom, no ne znaju o kome se radi

U finišu utrke za Luku Modrića ipak su još tri kandidata! Iako se činilo da je pitanje dana kad će naš veznjak potpisati s Realom, informacije koje ima francuski Le Parisien govore kako je i PSG još u igri dok engleski mediji tvrde kako nije odustao ni Manchester United. Trener PSG-a Carlo Ancelotti, piše u tekstu, danas se sastao s Modrićevim zastupnikom. Sve se odvilo u Austriji gdje se Parižani pripremaju za novu sezonu, a nije poznato tko je talijanskom treneru bio sugovornik. Iznos kojeg Spursi traže od bogatih vlasnika PSG-a navodno je 50 milijuna eura dok Real ne da ni 40.

Ancelotti je pak u izjavi za medije govorio odrugom bombastičnom pojačanju koje bi volio.

- Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih igrača na poziciji playmakera i važan je za svaku momčad, no nismo poslali ponudu za njega.

Englezi pak pišu kako je se ni United nije ostavio nada glede Modrića. Alex Ferguson navodno je pripremio ponudu od 30 milijuna eura te Andersona i Berbatova u paketu. Bugarin nikako ne bi bio naodmet treneru Andreu Villas-Boasu dok bi brazilski veznjak zamijenio Luku u veznom redu.

U međuvremenu, Luka se i dalje odmara u rodnom Zadru u društvu obitelji i najbližih prijatelja.


Komentara 3

IB
Ibra22
21:56 16.07.2012.

16.07.2012. u 21:08h ćaća je napisao/la: mamićev sin je išao na pregovore u austriju... _________________________________________________ Pa što?

ĆA
ćaćaća
21:08 16.07.2012.

mamićev sin je išao na pregovore u austriju...

Avatar drug tito
drug tito
09:05 17.07.2012.

Modriću bi bilo najbolje da ode u PSG. U Realu će grijati klupu a u PSG-u će igrati. Znam da Real zvuči bolje ali bolje biti prvi u PSG nego zadnji u Realu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije