Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD LEKE

Ancelotti odlučan: Nitko nam ne treba

Jerko Leko
AFP
26.12.2009.
u 10:57

Da Chelsea nikoga neće kupovati kada se početkom sljedeće godine otvori prijelazni rok za nogometaše, potvrdio je menadžer momčadi Carlo Ancelotti.

Francuski napadač Chelseaja Nicolas Anelka propustit će sljedeće dvije utakmice svojeg kluba u engleskom nogometnom prvenstvu zbog ozljede gležnja. Trebao bi biti spreman za igru 3. siječnja i dvoboj FA Cupa protiv Watforda. Didier Drogba, pak, putuje u siječnju na Afrički kup nacija, pa je jasno koliko će napad Chelsea s upitno oporavljenim Anelkom i bez Drogbe biti oslabljen početkom sljedeće godine.

Stoga su engleski mediji sugerirali Ancelottiju da pogleda što se nudi u nogometnom "izlogu" u siječnju. Talijanski strateg momčadi odbacio je odmah pomisao trošenja novca.

- U ovom nam trenutku nitko ne treba. Dolazak novih igrača mogao bi se pokazati krivim potezom u veljači ili ožujku - veli Ancelotti koji će se zbog izostanka najboljih napadača okrenuti 20-godišnjem Danielu Sturridgeu i 18-godišnjem Fabiju Boriniju.

- Vjerujem im, u siječnju će imati prilike pokazati koliko vrijede. Nije kocka dati im priliku da igraju, bila bi kad oni ne bi bili kvalitetni igrači, a to jesu. Samo, sada to moraju i dokazati - zaključio je Ancelotti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije