Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO GA

Ancelotti ne prestaje pričati o Luki: Morao je naučiti, a sad igra sjajno

Luka Modrić
10.02.2014.
u 20:59

- Luka igra jako dobro. Prošle je godine morao učiti o španjolskom nogometu, kako igrati sa suigračima, ali ove godine igra sjajno - rekao je Ancelotti.

U utorak će se na Vicente Calderonu odigrati uzvratna utakmica polufinala Kupa Kralja između Atletica i Reala, a 'kraljevski klub' ima veliku prednost od 3:0 iz prve utakmice. Na press konferenciji uoči utakmice trener Reala Carlo Ancelotti biranim je riječima ponovno govorio o hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću, koji je u subotu u utakmici s Villarrealom dobio ovacije Santiago Bernabeua.

- Luka igra jako dobro. Prošle je godine morao učiti o španjolskom nogometu, kako igrati sa suigračima, ali ove godine igra sjajno - rekao je Ancelotti o Luki pa se okrenuo uzvratnoj utakmici:

- Najbolje je ne razmišljati o našoj prednosti. Moramo u uzvratu izvesti jaki sastav, isto kao što smo napravili u prvom susretu. Cristiano Ronaldo će započeti, a na dan utakmice ću razmišljati o najboljoj postavi za utakmicu - dodao je Ancelotti.

Trener Atletica Diego Simeone svjestan je kako njegovu momčad očekuje gotovo nemoguća misija, ali se ne predaje.

- Bit će teško, ali ništa u životu nije nemoguće. Moramo se fokusirati na poboljšanje: biti momčad, igrati, raditi i ne tražiti izgovore - rekao je Simeone pa dodao:

- Uvijek sam govorio da želim Atletico napraviti neugodnim za Real i mi smo u tome već uspjeli.

Utakmica Atletica i Reala igra se u utorak u 21 sat na Vicente Calderonu.

>> Dajte Luki desetku, on mora postati LM10!
>> Real razbio Atletico 3:0, Modrić ponovno odličan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije