Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL PROŠAO

Ancelotti: Casillas nas je spasio; Klopp: Ponosni smo

Borussia - Real
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
08.04.2014.
u 23:44

- Sretni smo zbog prolaza u polufinale, ali nismo sretni zbog načina na koji smo prošli, posebno zbog onoga što je bilo u prvom poluvremenu - rekao je Carlo Ancelotti.

Real je provukao u Dortmundu i unatoč 0:2 porazu prošao je u polufinale Lige prvaka. Jedan od najzaslužnijih za to je golman Iker Casillas, koji je u drugom poluvremenu imao nekoliko velikih obrana, što je nakon utakmice istaknuo i trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti.

- Casillas je bio fantastičan u određenim trenucima utakmice. Njegov nastup bio je jako, jako dobar - pohvalio je Talijan svog golmana pa dodao:

- Sretni smo zbog prolaza u polufinale, ali nismo sretni zbog načina na koji smo prošli, posebno zbog onoga što je bilo u prvom poluvremenu. Dozvolili smo da bude neizvjesno. Nogomet je takav, dali smo im poklone, puno griješili, nismo imali samopouzdanja i mučili smo se.

- Sve utakmice u ovoj fazi su izuzetno teške. Imali smo sreće da dođemo do polufinala - rekao je Ancelotti, pa dodao kako Cristiana Ronalda nije koristio jer još uvijek nije 100 posto spreman.

Foto: Reuters (Ilustracija)

A koliko su ponosni na pobjedu u Dortmundu, iako nisu prošli, najbolje svjedoči izjava trenera Borussije Jürgena Kloppa.

- Kada sam nakon utakmice davao ruku ozlijeđenom Nevenu Subotiću, on mi je rekao koliko je ponosan što je dio momčadi, a to je točno ono kako se ja vidim to - rekao je Klopp.

>> Real se provukao u polufinale Lige prvaka! Borussia 'muški pala'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije