Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJ-CIB 2:0 Kantrida i jedanaestu utakmicu zaredom neosvojiva tvrđava

Anas Sharbini slomio Vinkovčane

24.05.2009.
u 19:14

Velika vrućina na Kantridi očito je utjecala na igrače obiju momčadi. I jedni i drugi bili su podosta nevoljni kada su igra i kreacija bili u pitanju, barem u prvom poluvremenu. Nije bilo ni na tribinama previše gledatelja, iako je to bila posljednja Rijekina ovosezonska utakmica na domaćem travnjaku.

- Teško je bilo motivirati momčad, a i cijeli smo tjedan feštali plasman u Kup Uefe. Zadovoljan sam pobjedom i snalažljivošću Anasa Sharbinija - rekao je Robert Rubčić.

Od prve minute vidjelo se da su Vinkovčani rasterećeni, Riječanima je pak utakmica imala ulog, iako su osigurali Kup Uefe, treće mjesto donijelo bi im još dva tjedna vremena za završetak rekonstrukcije travnjaka Kantride koja počinje sutra u 7 ujutro.

Najdojmljiviji potez bio je onaj kapetana Rijeke Ahmada Sharbinija kada je volejem s lijeve strane na asistenciju Novakovića pogodio desnu vratnicu. Rijekin kapetan ovog proljeća igra sjajno. Za njega će se, kao i za njegova mlađeg brata Anasa, ovog ljeta voditi bitka, ponuda za kupnju neće nedostajati, no ako na Kantridi prodaju braću, rezultatska budućnost vrlo je neizvjesna.

I jednog bi bilo teško nadoknaditi, obojicu nemoguće.

Bijeli su se probudili u nastavku, Rubčić je našao prave riječi u svlačionici jer su njegovi igrači u prvih 18 minuta nastavka stvorili čak pet sjajnih šansi. Ahmad je bio u dvije, Anas u jednoj, dvije je namjestio, jednu Križmanu koji je efektno škaricama pogodio vratnicu. Pritisak je urodio plodom, Anas Sharbini doveo je bijele u vodstvo, a zatim svojim drugim golom u sudačkoj nadoknadi stavio pečat na sjajno Rijekino proljeće na Kantridi gdje su pobijedili u čak 11 utakmica zaredom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije