Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk
Povratak na članak

Anas Sharbini opet ozlijeđen, ne igra protiv Lokomotive

Trener bijelih pretvorio se u doktora, Krstičević ne može računati na trinaest igrača, a i sam je ozlijeđen

Komentari 5

Avatar Kralj meraka
Kralj meraka
13:28 11.05.2012.

E moj Mišo nije to za tebe. Možda te kojom srićom prijatelj Štimac pozove za pomoćnika u reprezentaciji pa da dođe Stanko Mršić.

VL
OB
-obrisani-
15:52 11.05.2012.

Drago mi je da imamo Blaževića na popisu, >>> Bilic je pozvao Blazevica a Sammira nije......ljudi ,da ti pamet stane

VL
OB
-obrisani-
10:52 12.05.2012.

Bolji si od Mise, dokazi.. prijavi se na najbolji online manager http://www.powerplaymanager.com/r497683

VL
BZ
Branko Zajec
16:26 12.05.2012.

Vječita \"kuknjava\" Krstićevića. U nabrajanju igrača koji neće igrati, svaki puta spominje igrače koji nisu igrali čitavu sezonu, dakle u vrijeme kada nije bio trener prve ekipe.Onda se nadoveže na mlade dečke, koji nisu nikada igrali u prvoj momčadi. Jadno to izgleda,ali mora se stvoriti alibi za eventualni neuspjeh.

VL
PI
piranha
08:46 13.05.2012.

Krstičeviću i ti si jedan od znakova stanja u Ajduku kojega vodi ulica.Nikada tu nema kluba na ovakav način.Ne bi ti bio trener da ne radiš besplatno i Štimcu i Malešu to odgovara.Oh bože kako je Kerum pametan čovjek uvalio vam klub a zatvorio kasu.Štimac spodobo odmakni se od Ajduka kada će te ga vi u Zagrebu više uzet sebi.Ali nećete nije Mamić budala iz dva razloga sebi bi doveli problem,a Ajduka riješili problema.Svaka vam čast kad znate i umijete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.