Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG PRITISKA

Anas Sharbini: Na Kantridi je neugodno igrati

19.03.2009.
u 08:30

Bez obzira na pobjedu protiv Varteksa, nogometaše Rijeke iz dana u dan kritiziraju. Nakon katastrofalnog poraza u Šibeniku kada je cijela momčad podbacila, pod paskom predsjednika Frančiškovića i direktora Rubeše predstavnici Armade došli su na sastanak u svlačionicu.

– Osjeća se pritisak navijača i gledatelja. Nimalo nije ugodno igrati na Kantridi jer nas stalno vrijeđaju, a kako ima malo gledatelja, mi to sve čujemo na terenu. Za svaki krivi potez odmah nas vrijeđaju.

- Mi smo Rijeka, svjesni smo toga, moramo izboriti Europu, ali jednostavno ništa nije dobro. Kada pobijedimo, kažu, trebali ste izgubiti. Na sve se gleda crno – pojašnjava Rijekin kapetan Anas Sharbini ozračje u klubu i oko njega.

Zbog toga je bijelima nešto lakše igrati u gostima, gdje se loš potez ne prati uvijek zvižducima. Riječani igraju u grču, ali pokušavaju na sve načine izaći iz krize.

– Svjestan sam svega i sve čujem, ali i ja bih da u svakoj utakmici igram najbolje i da stalno pobjeđujemo. Treniramo dobro, izaći ćemo kad-tad iz krize. Svaka utakmica je borba i izuzev Dinama i Hajduka koji odskaču, sve ostale momčadi su podjednake i to treba prihvatiti.

- Rezultat ovisi o sreći, domaćem terenu, raspoloženju pojedinih igrača. U nedjelju igramo s Croatijom Sesvetama i trebali bismo pobijediti jer smo kvalitetniji – zaključio je Anas Sharbini.

Hoffenheim zainteresiran za Rijekina veznjaka
Anas Sharbini pod stalnim je povećalom inozemnih klubova. Rijetke su utakmice u kojima ga netko ne prati. Na posljednjoj je to bio Tomislav Marić, pomoćni trener Hoffenheima.

No, uz Anasovo ime spominjani su i Celtic, Juventus, engleski prvoligaši...
– Nisam zbog toga pod pritiskom. Kada počne utakmica, sve je u drugom planu. Iskreno, ne razmišljam uopće o tome tko me došao gledati od inozemnih emisara.

- Najvažnije mi je još ovo proljeće igrati najbolje što mogu i s Rijekom izboriti Europu. Na ljeto ćemo vidjeti što i kako dalje – kaže Sharbini, koji s Rijekom ima ugovor do ljeta 2010. godine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije