Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volpi želi braću

Anas može u Rijeku, 
i to bez odštete!

\'13.08.2009., Split - Konferencija za novinare povodom dolaska brace Sharbini u Hajduk. Ahmad Sharbini. Photo: Ivo Cagalj/24sata\'
Ivo Čagalj/Pixsell
29.04.2012.
u 19:36

Posljednja plaća bila je za studeni, a bijeli nisu Anasu platili ništa do obećanog 15. travnja

S velikom pozornošću prati razvoj situacije oko braće Sharbini, posebno što će biti s mlađim Anasom, koji je u tretmanu Hajdukova kapitalca. Od njega u Poljudu očekuju nekoliko milijuna eura prijeko potrebnih da bi klub preživio, platio dugove.

A iz Rijeke stižu informacije da će se braća Sharbini vratiti na Kantridu, odnosno sigurno je da se vraća Ahmad, a bogati Gabriele Volpi želio bi i Anasa. Već se nešto razgovaralo na tu temu, Hajduk traži previše novca, smatraju u Rijeci. Poljudski čelnici čekat će i nadati se da će za Anasa Sharbinija stići bogata inozemna ponuda, ali za sada nema ništa konkretno. Spominju se neki njemački i talijanski klubovi, no sve je to u nekoj magli.

Splićanima ne ide na ruku i Anasova ozljeda, ne igra već duže vrijeme, tako da ga zainteresirani ne mogu ni vidjeti uživo. Mlađi Sharbini proteklih se dana liječio u Rijeci, dane provodio na svom Grobniku, znao je i skočiti do Zagreba, bio je i na utakmici u Zaprešiću. Sve to u dogovoru s predsjednikom Hrvojem Malešom kojeg braća Sharbini drže u šaci.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u ponedjeljak <<

Komentara 2

Avatar antuntun55
antuntun55
19:54 29.04.2012.

priča u kojoj su spušili..Hajduk i sva tri Arapina...samo se valja prisjetiti likovanja hajdukovaca ,pa medijskih tirada glavnog beduina Jamala...kad ono multipušing

BO
boka50
20:49 29.04.2012.

Baš me interesira koji je stav anti-Mamićevske koalicije po pitanju politike Dinama prilikom ovog transfera iz Rijeke u Hajduk. Ili njih interesira dali su sjedalice koštale 30 ili možda 33 kune po komadu !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije