Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNI DUELI

Analitičar objasnio kako je Hrvatska srušila Brazil: Dalićev potez je ključ, to je igrač kojeg smo čekali

10.12.2022.
u 13:04

Vidjeli smo koliko su Pašalić i Perišić pomagali našim bekovima i tako smo duplirali Viniciusa i Raphinhu. Isto tako, uvijek je barem jedan vezni bio u obrambenom pomaganju na strani. Bili smo tu jako gusti i nismo im dali da se razigraju. Sveukupno smo bili baš jako dobri u fazi obrane. Sviđa mi se i što smo bili jako sigurni na lopti. Kad su Brazilci krenuli u presing, nismo paničarili, bili smo smireni, odigravali točne pasove i otvarali drugu stranu, što nam je i otvorilo nekoliko situacija prema naprijed, pogotovo preko Juranovića.

Komentara 26

GI
gira
14:12 10.12.2022.

Tooo, analitaličare mi dajte. Hoću da se prosvjetlim.

Avatar bolešnji
bolešnji
15:23 10.12.2022.

Jedan događaj, jedan veliki uspjeh i armade "analitičara" zeli svoj komadić tog kolača. Broj "analitičara" uvijek će nadmašiti svaki, pa i onaj naj, naj događaj ili uspjeh.

DU
Deleted user
16:34 10.12.2022.

Posebna Generacija koja ima jedinstvenu priliku uistinu - pisati sportsku Povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?