Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP

Ana Šimić i Marin Premeru ostali bez finala u Moskvi

'09.08.2012., Engleska, London - Ljetne Olimpijske igre London 2012. Skok u vis, Ana Simic.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
15.08.2013.
u 12:03

Hrvatski atletičari Ana Šimić i Marin Premeru nisu se uspjeli kvalificirati u finale skoka u vis, odnosno u bacanju kugle na SP-u u Moskvi

Hrvatska skakačica u vis Ana Šimić nije uspjela izboriti finale SP-a u Moskvi. Zlatna s Mediteranskih igara ove godine nije uspjela preskočiti 192 centimetra što je bilo dovoljno za finale. U deset skokova Ana je sedam puta rušila ljestvicu, triput na 188 centimetara.

Iako je norma bila 195 cm, 13 visašica koje su preskočile 192 cm plasirale su se u finale. Bez ijednog rušenja letvice finale su izborile Ana Čičerova, Ruth Beitia, Svetlana Školina, Airine Palšyte, Emma Green Tregaro, Irina Gordejeva i Alessia Trost.

Naš bacač kugle Marin Premeru nije uspio ući u finale. U kvalifikacijama imao je tek jedan ispravan hitac i to od 18,71 metara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije